Останні дні мега виставки World Press Photo в Києві!

Останні дні мега виставки World Press Photo в Києві!

Наступного вівторка відбудеться церемонія нагородження трьох переможців фотовиставки "Український виклик" за підсумками народного голосування 

Поделиться:

30 червня буде оголошено трійку кращих фотографій за підсумками спеціального проекту "Український виклик"

Наступного вівторка, 30-го червня, о 16:30 в Національному музеї Тараса Шевченка у Києві відбудеться церемонія нагородження трьох переможців фотовиставки "Український виклик" за підсумками народного голосування на сайті http://photo.tsn.ua/ в рамках форуму World Press Photo.  Подію презентує Наталія Мосейчук, ведуча новин ТСН на телеканалі 1+1.

World Press Photo – найавторитетніший міжнародний щорічний огляд фотожурналістики, який в значній мірі визначає стандарти професії починаючи з 1955 року. Щороку міжнародне незалежне журі, яке складається з професійних фотографів та фоторедакторів ЗМІ, оцінює роботи претендентів у 9-ти різних категоріях, представлені фотожурналістами, агенціями, газетами та журналами з усіх куточків світу.

З 9 червня  фотографії World Press Photo 15 експонуються в Києві.  Організатори виставки спільно з Телевізійною Службою Новин ТСН (канал 1+1) надали можливість українським фотографам, які відіслали на конкурс "World Press Photo 15" фотографії гострих подій, що відбувалися в нашій країні, продемонструвати свої роботи в межах окремої тематичної експозиції під назвою "Український виклик". Експозиція проходила паралельно із виставкою робіт переможців конкурсу "World Press Photo 15" у Національному музеї Тараса Шевченка у Києві з 9 по 30 червня. Паралельно на сайті http://photo.tsn.ua триває голосування за кращі роботи.

В результаті вже зовсім скоро ви дізнаєтесь, які знімки найбільше вразили українських глядачів. Автор найкращого фото отримає цінний приз – камеру Canon EOS M3 від єдиного глобального партнера World Press Photo у світі вже протягом 23 років. Також призи від компанії Eastpak отримають учасники, роботи яких здобули друге та трете місця у конкурсі.

До речі, всі охочі можуть долучитися до процедури визначення найкращого кадру та обрати народного переможця конкурсу, а також встигнути відвідати виставку!

Поспішайте стати учасником фотоподії року!