Падалко, Бориско та Вітвіцька показали фото з перших днів роботи на "1+1"

Падалко, Бориско та Вітвіцька показали фото з перших днів роботи на "1+1"

25 вересня канал "1+1" відзначив своє 20-річчя. 

Поделиться:

25 вересня канал "1+1" відзначив своє 20-річчя. Ця подія не тільки перетворилася на справжній святковий марафон в ефірі "Сніданку", але й вийшла за його межі. Зірки "1+1" почали вітати улюблений канал на своїх сторінках у соціальних мережах, а також згадали, як починали свою кар'єру на "плюсах".

Так, Марічка Падалко опублікувала фото зі свого першого ефіру в Інстаграм. Цей знімок був зроблений, коли у вересні 2002-го ведуча починала працювати у програмі "Проспорт".

 

Її колега Юлія Бориско також згадала, як вперше потрапила на канал. Це був 2001 рік.

 

"Не думала, що накриє ностальгією. В мене з цією тіткою пакт про ненапад. А тут 20-ть років Плюсів - і півночі в старих фотографіях. Мрія про ТСН стала реальністю у 22, після року каторжної роботи на маленькій продакшн-студії. Я занесла продюсеру ТСН VHSку зі своїми сюжетами і патетичною фразою "Пекло на землі - це втрачені шанси, тепер я можу сказати собі, що принаймні спробувала". Мені передзвонили вже наступного дня - і взяли".

Про свої сім років на "плюсах" написала і Соломія Вітвіцька. Спочатку вона працювала у "ТСН" журналістом, згодом стала спочатку ведучою погоди, а потім  спеціального випуску новин "ТСН. Особливе".

 

"Мої 7 років! Мріяла працювати на плюсах і коли таки стала кореспондетом ТСН, якийсь час не могла отямитися від щастя. бралася за усі цікаві та не дуже теми, залюбки працювала без вихідних та відпусток. Знайомилася з нереально цікавими та непересічними людьми. А скільки країн відкрила для себе разом з 1+1", - написала Соломія на своїй сторінці у Фейсбук, а також опублікувала свої знімки різних часів роботи на нашому каналі.

Читай також: "Сніданок" показав кадри з першого ефіру з Аллою Мазур

"1+1" запрошує разом відсвяткувати ювілей дружби, долучитися до флешмобу, ділитися яскравими емоціями, спогадами, та викладати у соціальні мережі Facebook та Instagram фотографії з хештегом #1plus1_20.

 http://20rokiv.1plus1.ua/