Парменков викрадає блокнот

Парменков викрадає блокнот

Помічник антиквара проникає в лікарню і намагається викрасти у Макса вузол з камінням. Але йому це не вдається, і він, боячись, щоб його не спіймали, змушений бігти з порожніми руками.

Поделиться:

Середа, 17 квітня

Вероніка продовжує шукати батьків блокнот, але пригоди і небезпека не полишають її. Що чекає на дівчину далі, дивіться у нових серіях "Вероніка - 2" на 1+1.

Cерія 13

Помічник антиквара проникає в лікарню і намагається викрасти у Макса вузол з камінням. Але йому це не вдається, і він, боячись, щоб його не спіймали, змушений бігти з порожніми руками.

Вероніка без документів і грошей потрапляє за грати. Все навколо здається їй дивним: у ділянці також панує культ дивних традицій, як і в рибальському селі. Дівчина встигає всерйоз понервувати за своє майбутнє, перш ніж їй повідомляють про звільнення. Вероніка дивується, хто міг їй допомогти. Але ситуація зовсім не така райдужна, як здається на перший погляд: її "рятівниками" виявляються антиквар і Амріш. Вони прийшли за камінням.

Вийшовши з дільниці, Вероніка незабаром помічає, що за нею знову ведеться стеження.

Серія 14

Раму нарешті вдається подивитися фотографії, зроблені Веронікою в печері. Він не хоче вести подвійну гру і зізнається Деві, що знає про все. Проте реакція Деві його шокує: жриця Калі готова вбити брата, аби він не стояв на шляху до панування секти. Раму коштувало багато сил, аби переконати сестру, що він готовий розділити її долю і стати членом їхнього суспільства.

Тим часом Вероніку і камінь Чинтамані привозять в ту саму печеру, де проводить свої обряди секта Калі. Деві не вірить своєму щастю і починає готуватися до Великого жертвопринесення.

Вероніка 15

Замість Віктора Вероніка бачить того самого красеня, якого вона помітила в страшний ранок свого викрадення. З'ясовується, що князь безслідно зник, а в пресі незабаром з'явилася інформація про його темний бізнес. Більше юнак нічого не знає, крім того, що в їх останню зустріч Віктор тримав у руках потертий картатий блокнот. Вероніка розуміє, що тепер зошит у Парменкова, і вони з Максом вирушають до Москви.

Героїня навідує Марію Степанівну. Жінка тепло зустрічає Вероніку і каже, що її дитина у Алдара.

Дивіться серіал "Вероніка - 2" на каналі 1+1 з понеділка по четвер о 20.15