Пародія від "ТСН. Тиждень" за добу набрала рекордну кількість переглядів

Пародія від "ТСН. Тиждень" за добу набрала рекордну кількість переглядів

Відео-пародія від журналістів "ТСН. Тиждень" на російський "фільм жахів" про Україну і Асоціацію з ЄС набрала за добу понад 145 000 переглядів на You Tube та понад 120 000 на tsn.ua

Поделиться:

Відео-пародія від журналістів "ТСН. Тиждень" на російський "фільм жахів" про Україну і Асоціацію з ЄС набрала за добу понад 145 000 переглядів на You Tube та понад 120 000 на tsn.ua.

"Сюжет-пародія збудований виключно на матеріалах з відкритих джерел (факти з публікацій російських експертів, Росстату, попередніх журналістських розслідувань). Всі наведені аргументи – правда. Це адекватна реакція на грубу пропагандистську кампанію державних телевізійних каналів Росії. Це відповідь тим, хто плутає журналістику і пропаганду", - коментує Роберт Опаленик, редактор "ТСН.Тиждень".

Нагадаємо, минулого тижня на російському телеканалі стартував новий політичний спецпроект, присвячений Україні. Проект "Развод по-украински" щодня висвітлює ймовірні катастрофічні наслідки підписання угоди про Асоціацію з ЄС.

Відео-відповідь українських журналістів стала топовою новиною українських ЗМІ та соціальних мереж. Зокрема це відео стало найпопулярнішою новиною за рік на korrespondent.net, зібравши за добу понад 60 000 переглядів.

Відео можна переглянути тут!