"Пекельна кухня 3": феєрично перемогла Євгенія Рафаловська

"Пекельна кухня 3": феєрично перемогла Євгенія Рафаловська

Дівчина завоювала головний приз "Пекельної кухні" 500 000 гривень.

Поделиться:

У найгарячішому кулінарному шоу "Пекельна кухня 3" на каналі 1+1 перемогла тендітна Євгенія Рафаловська. Вона завоювала головний приз проекту - 500 000 гривень.

Олексій Нікітін, який був суперником дівчини у фіналі, отримав курс навчання в Італії.

Під час вирішальної вечері Олексію та Жені допомагали інші учасники "Пекельної кухні 3", яких вони самі розділили на команди. Рафаловська створила жіночу збірну, і це її рішення одразу розкритикували судді.

Однак під час вирішальної битви стратегія Рафаловської спрацювала. Її команда одразу взяла високий темп і віддала усі замовлення на 7 хвилин раніше за кухню Нікітіна.

"Олексій показав прекрасну роботу у цьому сезоні. Женя зробила неможливе і вийшла у фінал. Але приз один і, сподіваюся, ви з повагою приймете будь-яке моє рішення", - до останнього тримав інтригу Арам Мнацаканов.

На доказ того, що він прийняв рішення в останній момент, шеф "Пекельної кухні" показав усім два однакових сертифіката на 500 000 гривень. Один - на ім'я Рафаловської, інший - на ім'я Нікітіна.

Церемонія нагородження відбулася у залі ресторану, де зібралися усі учасники "Пекельної кухні 3", - з феєрверками і шампанським.

"Женя, вітаю! - привітав Рафаловську суддя "Пекельної кухні" Сергій Гусовський. - Але хотів би нагадати, що твоя перемога - це перемога усієї команди".

"Не розтринькай гроші", - тим часом пожартував шеф.

Нагадаємо, 23-річна Євгенія Рафаловська прийшла на "Пекельну кухню 3" без досвіду роботи у висококласних закладах. Однак на проекті вона проявила себе як талановитий кухар і геніальний організатор. Рафаловська жодного разу не була номінована на виліт.