Перед прямими ефірами "Голос. Діти" Осадча і Кароль купують подарунки

Перед прямими ефірами "Голос. Діти" Осадча і Кароль купують подарунки

Тіна Кароль та Катя Осадча побували на німецькому різдвяному ярмарку

Поделиться:

Тіна Кароль та Катя Осадча побували на німецькому різдвяному ярмарку.

Яку сімейну таємницю розкриє співачка у програмі "Світське життя"?

Приводом для поїздки став Новий рік, який ось-ось настане. Свято на порозі, а подарунки ще не придбані. Тому Тіна і Катя з ентузіазмом відправилися до Кельна- на площу біля одного з найграндіозніших католицьких соборів Європи. Саме там щороку проходить один з найяскравіших ярмарків світу.

Мандрівниці ретельно підійшли до вибору презентів. Синові Веніаміну Тіна Кароль купила солодощі. Не обійшла вона увагою і своїх підопічних по шоу "Голос. Діти", придбавши для них новорічні пряники та смішні муфти і шапки у вигляді ведмедиків.

На ярмарку дівчатам зустрівся справжній Дід Мороз, з яким співачка встигла не лише сфотографуватися, але й трохи пофліртувати!

Трохи зголоднів, Тіна і Катя віддали належне ароматному глінтвейну і справжнім німецьким сосискам.

Там, де смачне частування - там і пісні! Просто посеред святково прикрашеної площі Тіна заспівала українські щедрівки!

Після святкових розваг та двох глінтвейнів, Катя Осадча почала розпитувати Тіну Кароль про особите життя. Рік, що минає, виявився надзвичайно складним для співачки. Спочатку її шлюб із продюсером Євгеном Огіром був під загрозою, а потім виникли обставини, завдяки яким кохання Тіни до Євгена спалахнуло з новою силою.

- Наше весілля починалося з дивних знаків. У мене під час вінчання загорілася фата, а ще напередодні в хімчистці загубили мою весільну сукню, - згадувала вона. - Але це мене тільки розсмішило. Я була закохана і на прикмети не звертала уваги. Та що там - зараз я закохана ще більше!

Що змусило зірку розплакатися на очах у знімальної групи? Яку страшну сімейну таємницю увесь рік зберігала співачка? І яке приголомшуюче одкровення уперше прозвучить цієї неділі в ефірі "Світського життя" на 1+1?

Дивіться 23 грудня, о 22:30.