Перед суперфіналом "Голосу країни 4" Вакарчук став безпощадним, а Лазарєв "насолив" Лорак

Перед суперфіналом "Голосу країни 4" Вакарчук став безпощадним, а Лазарєв "насолив" Лорак

Грандіозний суперфінал вокального шоу "Голос країни. Перезавантаження" відбудеться на каналі "1+1" у неділю, 8 червня.

Поделиться:

Грандіозний суперфінал вокального шоу "Голос країни. Перезавантаження" відбудеться на каналі "1+1" у неділю, 8 червня. У прямому ефірі глядачі оберуть переможця – учасника, який стане новим Голосом країни, підпише контракт із телеканалом "1+1", а також отримає унікальну статуетку з символом "Голосу країни".

За перемогу змагаються четверо фіналістів – Ігор Грохоцький (команда Святослава Вакарчука), Михайло Мирка (команда Тамари Гвердцителі), Марлен Карімов (команда Ані Лорак) і Ольга Мельник (команда Сергія Лазарєва).

Зараз відбуваються останні репетиції перед прямим ефіром. Більше за всіх дістається підопічному Святослава Вакарчука – екс-футболісту Ігорю Грохоцькому. На думку рокера, хлопець демонструє феноменальний прогрес – значно більший, ніж ті, хто давно живуть музикою. Тому тренер і дуже прискіпливо обирав для Ігоря пісні, які той виконає у фіналі. На репетиціях Грохоцький буквально цілодобово.

"Змушу його бігати 10 стадіонів щодня. У вокальному сенсі", - обіцяє Вакарчук.

Тим часом  підопічний Ані Лорак Марлен Карімов із Криму сподівається, що батьки приїдуть підтримати його у фіналі. На минулих ефірах їх не було через проблеми на кримському кордоні.

Михайло Мирка у фіналі хоче постати в новому образі. І Тамара Гвердцителі готова до експериментів. Вона дібрала такі пісні, які покажуть хлопця із зовсім іншого боку.

А Сергій Лазарєв готує "бомбу" для тієї частини фіналу, де тренери виступатимуть у дуеті з підопічними. Він змусить Ані Лорак поревнувати.

"З Олею Мельник ми готуємося співати дуже відому пісню. Я думаю, що Ані Лорак ревнуватиме, бо раніше я виконував її тільки з нею", - поділився Лазарєв.

До речі, у півфіналі тренери заспівають у дуеті з колегами. Святослав Вакарчук – із Тамарою Гвердцителі. А Сергій Лазарєв  - з Ані Лорак.

Нагадаємо, суперфінал відбуватиметься у три етапи. У кожному з них шоу лишатиме один учасник. Таким чином, вибір переможця буде максимально чесним.

Суперфінал шоу "Голос країни. Перезавантаження" - у неділю, 8 червня, на "1+1". Початок о 21.00.