Переможці шоу "Мій малюк зможе": "У гримерці син намагався нафарбувати Ірму Вітовську"

Переможці шоу "Мій малюк зможе": "У гримерці син намагався нафарбувати Ірму Вітовську"

Шоу "Мій малюк зможе" продовжує винагороджувати сім'ї, які найкраще знають своїх дітей. 

Поделиться:

Шоу "Мій малюк зможе" продовжує винагороджувати сім'ї, які найкраще знають своїх дітей. У четвертому випуску проекту 50 тисяч гривень виборола родина Левон. Ганна, Сергій і їхній трирічний Олександр разом переглядали останній ефір і зробили важливі для себе висновки. Що родина збагнула після участі в шоу, розповіла мама маленького тріумфатора.

- Як гадаєте, що вам допомогло потрапити до фіналу?

- Ми дуже відповідально поставилися до другого туру – розгадування ребусу. Протягом тижня до 02:00 чи до 03:00 ми з чоловіком сиділи над різними головоломками й згадували, як ми це робили в шкільні роки. Я думаю, що саме це нас врятувало.

- Чи відчували ви себе зіркою, коли побачили себе по телевізору?

- Після виходу шоу було дуже багато дзвінків. Усі вітали! Дехто, до речі, і досі не вірить, що ми виграли. Ну не вкладається у їхніх головах, що таке на телебаченні взагалі буває. А знайомі, в яких я діти, віком від 2-4 років, запитують, чи нема в нас бува знайомих, які б допомогли і їхнім родинам опинитися в проекті (сміється). А я відповідаю: "Заходьте на сайт і заповнюй те анкету".

- Як ваш Сашко коментував ефір зі своєю участю?

- Він дуже радів і казав: "Поїхали туди ще раз!" Саша  тішився, що там було багато діток. До речі, і в нас скоро буде поповнення: ми зараз чекаємо на другу дитину… А ще на проекті синові дуже сподобалася гральна кімната і, звісно, Ірма Вітовська.

- Вони встигли стати друзями?

- У гримерці він намагався її нафарбувати! Ви не повірите, але вона спокійно дозволила це зробити (сміється). Вдома він і мене намагається "прикрасити", але я частенько ховаю косметику подалі.

- Ви вже якось розпорядилися півсотнею тисяч гривень?

- Ми хочемо витратити ці гроші на розумовий і фізичний розвиток сина. До прикладу, вже придбали для нього абонемент до спортивного клубу.

- Чи вплинула участь у шоу на стосунки у вашій сім'ї?

- Проект змусив задуматися над тим, що ми не завжди віримо у свою дитину. Насправді ж наші діти можуть більше, ніж ми уявляємо! Коли ми переглядали випуск у ефірі, побачили, що під час спілкування всередині родини не помічаємо багато дрібних, але важливих  деталей. Було дуже цікаво й корисно подивитися на себе збоку.

- Чи наважилися б ще раз взяти учать у якомусь телешоу?

- Ви знаєте, з задоволенням. Особливо після такого позитивного результату.