Переможець "Голосу. Діти" Ромчик Сасанчин: "Усі свої пісні присвячую народу України"

Переможець "Голосу. Діти" Ромчик Сасанчин: "Усі свої пісні присвячую народу України"

Україна обрала переможця "Голосу. Діти"

Поделиться:

Учора у прямому ефірі телеканалу "1+1" Україна обрала найкращий дитячий голос. За її рішенням володарем найпотужнішого і найщирішого вокалу став маленький хлопець із села Садки на Тернопільщині Ромчик Сасанчин.

Цей артист прийшов на вокальне шоу вдруге, бо знав, що не зможе без співу, не зможе без музики, бо саме в творчості сенс його життя. Під час кожного виступу підопічному Тіни Кароль дивовижним чином вдавалося торкатися глядацьких сердець, зігрівати їх любов'ю і сповнювати оптимізмом.

"Коли він співає, за майбутнє України не страшно", - після "Вокальних боїв" сказала Тіна Кароль, яка зробила усе можливе, аби її неймовірно щирий підопічний виборов перемогу в проекті своєї мрії.

Батьки Ромчика дуже сподівалися, що країна оцінить талант їхнього сина, однак до кінця не вірили, що жаданому тріумфові– бути. Надто вже звикли вони, що чудес не буває.

"Як же мені хотілося, щоб Ромчик переміг! Він, якщо чесно, дуже втомився під час підготовки. І я переживала, що нерви здадуть. А ще думала, що глядачі проголосують за Настю чи Мішу… Але на все воля Божа. Я дякую йому, що наш Ромасик став першим. Я не могла стримати сліз. Я взагалі постійно плачу, коли слухаю його. І чоловік мій плаче. Каже: "Дивись, якого ми хлопця виховали", - розповіла мама Сасанчина.

Під час відеозустрічі на нашому сайті Ромчик розповідав: щасливий співати на головній сцені країни, адже усі свої пісні присвячує народу.

Перед виходом на сцену я завжди молюся, прошу в Бога ласки, щоб допоміг гарно виступити.

Я не засмучувався, коли посідав на конкурсах друге, третє чи четверте місце. Це не головне. Найважливіше - ніколи не здаватися. Тепер я це зрозумів.

Я мрію і про українську, і про закордонну сцени. Щоб не забувати свою батьківщину й іншим людям показувати український рід.

Є люди, яким не подобається, як я співаю. Вони у мережі обзиваються. Але я не засмучуюся. Я просто їм бажаю добра.

Мені всі дівчата на проекті подобаються, всі вони друзі. Але я б ніколи не освідчився на сцені, як Міша Цар. Він переборов свій страх, зробив те, що хотів. Я б не зробив такого, бо стидаюся сміється)

Дуже важко бути без батьків, хочеться, звичайно, маминої, татової підтримки, щоб допомогли, притулили до себе, приласкали. Любов до рідних – це любов, яка з тобою, навіть якщо ти десь далеко. 

Я вдячний їм за те, що вони витерпіли мій нічний крик, за те, що мама вивозила мене по конкурсах. Вона вже аж захворіла від оцих поїздок. Я дякую їй за те, що вона зробила усе можливе, щоб я опинився на цій сцені, щоб мене знали в Україні.

Щастя - це любов, доброта й мир усюди. Я був би найщасливішим, якби зараз припинилася оця війна, щоб ті люди, які зараз ідуть проти нас, визнали свою помилку.

Я не люблю в людях егоїзм, холодне серце, злість, підлабузництво.

Я мрію, щоби були здоровими усі мої рідні, щоб діти-сироти, немічні й хворі мали притулок і щоб не почувалися покинутими біля сміття. 

Кожен свій виступ я присвячую народу України.

Якщо у першому сезоні я думав, що до мене розвернулися всі, то цього разу я подумав, що не повернувся ніхто. Тренери натиснули на кнопки на останній ноті.

Тіна Кароль найкраща з усіх наставників, найдосвідченіша, знає, як усувати помилки. У неї дуже гарний голос. Років з п'яти я дивився її кліпи, слухав, як вона співає і не уявляв, що колись із нею зустрінуся.

Я бажаю здоров'я і щастя людям, які за мене вболівали, усього найкращого їхнім сім'ям. І миру в Україні, щоб вони жили під світлим сонячним небом. Дуже дякую за підтримку!

Дивитися відеозустріч із Ромчиком онлайн: