Переможець Голосу країни 5 змінив імідж заради ролі в Notre Dame de Paris

Переможець Голосу країни 5 змінив імідж заради ролі в Notre Dame de Paris

Донеччанин Антон Копитін, який нещодавно випустив свій перший кліп, отримав запрошення взяти участь у серії концертів Les meilleures chansons de NOTRE DAME de PARIS.

Поделиться:

Після перемоги в Голосі країни 5 донеччанин Антон Копитін отримує безліч цікавих пропозицій. Молодого виконавця, який нещодавно випустив свій перший кліп, запросили взяти участь у серії концертів Les meilleures chansons de NOTRE DAME de PARIS. 

У фантастичних музичних номерах були задіяні більше сотні артистів та кілька тонн спорядження, а гастролі постановки охопили всю Україну. У центрі сюжету – події, що розгортаються в романі Гюго "Собор Паризької Богоматері".

Під акомпанемент симфонічного оркестру сім найкращих голосів нашої країни виконали французькою 32 композиції з легендарного мюзиклу. Серед них - переможець Голосу країни 5 Антон Копитін та учасник Голосу країни 2 Арсен Мірзоян.

Антон отримав роль головного лиходія – священика Фролло. Доброго, світлого, душевного й милого Копитіна в ролі безумця, який втілює зло у кожному своєму вчинку, уявити було складно. Але в кожної партії Антон дедалі більше і більше відкривав глядачеві свого персонажа та зачаровував виконанням.

"Несподівано отримав запрошення взяти участь у серії концертів Notre Dame de Paris - це не театральна постановка, а концертні номери з мюзиклу. Отримав роль священика Фролло. Спеціально заради ролі трохи змінив імідж - заради ролі відростив бороду. Раніше думав, що після закінчення гастролей позбавлюсь її, але мені кажуть, що вона мені пасує. Тому зараз вже невпевнений (усміхається). Notre Dame de Paris- це дуже незвичайний для мене досвід. Це творче зростання, робота з приголомшливим колективом, зокрема з випускниками Голосу країни: Арсеном Мірзояном (Квазімодо), Ольгою Жмуріною (Есмеральда)  та Вікторією Васалатій (Флер де Ліс)".

Нагадаємо, у День народження Тіни Кароль  Антон Копитін презентував перший кліп, який йому подарував канал 1+1. Над виробництвом відео на пісню "Відповідь" працювала команда 1+1 Продакшн.

Новости по теме