Переможець "Голосу країни" Ігор Грохоцький показав фото з відпочинку

Переможець "Голосу країни" Ігор Грохоцький показав фото з відпочинку

Разом із родиною і друзями виконавець вирушив на відпочинок

Поделиться:

Після перемоги в "Голосі країни" екс-футболіст Ігор Грохоцький встиг виступити на концерті "Океану Ельзи", зіграти в футбол з ветеранами "Динамо" і навіть стати зірковим кореспондентом популярного видання. І лише нещодавно хлопець дозволив собі відпочити.

Разом із родиною і друзями Грохоцький вирушив до села Соколівка Чернігівської області.

За три дні виконавець і його велика компанія встигли здійснити прогулянку Десною і шокувати гостей місцевої бази відпочинку. Справа в тому, що приїжджі аж ніяк не очікували натрапити на переможця "Голосу країни". Ба більше, вони навіть не сподівалися, що хлопець влаштує для них міні-концерт.

"Я з радістю співав для відвідувачів! Вони були в шоці і в захваті", - згадав Грохоцький.

Позитивні емоції Ігор подарував не тільки незнайомим, але й найріднішим. До прикладу, вручив племінникові футболку зі своїм прізвищем і цифрою 13. Саме в такому вбранні у фіналі співочого шоу "1+1" Грохоцького підтримували колишні учасники команди Вакарчука.

Трьох днів із близькими людьми Ігореві сповна вистачило, аби відновити сили.

"Сімейний відпочинок завжди надихає! Мені вдалося розслабитися, як ніколи. Ми плавали Десною, спілкувалися, жартували, згадували найсмішніші моменти, які з нами траплялися раніше. Слава богу, не втрапили ні в яку халепу. Найекстремальніше, з чим ми зіткнулися – це комарі", - пожартував Грохоцький.