Переможниця "Голосу країни" штурмуватиме Євробачення-2014 вже цієї суботи

Переможниця "Голосу країни" штурмуватиме Євробачення-2014 вже цієї суботи

21 грудня відбудеться фінал національного відбору на Євробачення-2014. Анна Ходоровська виступить з піснею від українського хітмейкера.

Поделиться:

Переможниця "Голосу країни 3" Анна Ходоровська вийшла у фінал національного відбору на Євробачення-2014. Вирішальний етап відбору відбудеться вже цієї суботи, 21 грудня.

У прямому ефірі на каналі "Перший Національний" глядачі разом з членами журі оберуть, хто цього року представлятиме Україну на Євробаченні.

Ходоровська виступить під номером 19. Її шанси на перемогу експерти оцінюють як дуже високі.

Пісню для Анни написав Руслан Квінта. Саме він є автором хіта, з яким на Євробаченні-2011 успішно виступала Міка Ньютон.

Нагадаємо, раніше Анна Ходоровська розповіла, що її пісня для Євробачення вийшла ліричною і дуже ніжною.

"Пісня органічна моєму нинішньому душевному стану. Я її зараз обдумую, переживаю. Навіть особливо вживатися не треба, тому що вона мені справді підходить", - розповідала Ходоровська.

Переможець національного відбору на Євробачення-2014 буде визначений за результатами голосування членів журі та інтерактивного голосування глядачів.

Підтримайте Анну Ходоровську своїми sms та телефонними дзвінками!

Фінал українського відбору на Євробачення-2014 дивіться у суботу 21 грудня на "Першому Національному". Початок - о 12:15.