Переможниця "Пекельної кухні 3" витратить 500 000 гривень з розумом

Переможниця "Пекельної кухні 3" витратить 500 000 гривень з розумом

Женя Рафаловська щойно повернулася з Італії, де більше трьох місяців навчалася у майстрів кулінарії.

Поделиться:

Переможниця шоу "Пекельна кухня 3" Євгенія Рафаловська розказала, на що витратить свій виграш у розмірі 500 000 гривень. Частину грошей вона вже витратила на навчання. Нещодавно Рафаловська повернулася з Італії, де понад три місяці навчалася у найкращий майстрів кулінарії.

Премудростям італійської кухні Рафаловська навчалася поблизу Турина.

"Спочатку, а це близько трьох тижнів, ми вивчали теоретичний курс в школі  IFSE, - розповідає переможниця "Пекельної кухні 3". – Далі була практика в одному із закладів. Мені навіть запропонували залишитися, проте я все ж таки вирішала повернутися до України".

Під курсів за кордоном переможниця шоу отримала пропозицію про співпрацю від шефа з Санкт-Петербурга, але теж вирішила не переїздити до іншої країни.

"Я чекаю на пропозиції від наших закладів! Сподіваюся тут застосувати всі унікальні вміння, які отримала на "Пекельній кухні" та в Італії!" – говорить Євгенія Рафаловська.

Нагадаємо, у фіналі "Пекельної кухні 3" 23-річна Євгенія Рафаловська перемогла досвідченого кухаря Олексія Нікітіна. На "Пекельну кухню 3" дівчина прийшла без досвіду роботи у висококласних закладах. Однак на проекті вона проявила себе як талановитий кухар і геніальний організатор. Рафаловська жодного разу не була номінована на виліт.