Перший шок для Руслани на "Битві хорів" - учасник спробував її обманути

Перший шок для Руслани на "Битві хорів" - учасник спробував її обманути

Чоловік, якого називають "українським Звєрєвим", прийшов на кастинг з охоронцем і фонограмою.

Поделиться:

На кастинг вокального шоу "Битва хорів" прийшов співак, якого називають українським Сергієм Звєрєвим. Він спробував потрапити в хор Руслани, але зробив ставку на обман.

30-річний Сергій Пастух - блондин з фарбованим волоссям, любитель стразів, хутра та губної помади. На кастинг "Битви хорів" він прийшов з власним продюсером, охоронцем та повною фонограмою.

Саме під "фанєру" він і заспівав Руслані.

Але зірковий тренер одразу почула, що її намагаються надурити.

"Сергію, а як так вийшло, що я чую голос, а ти ще й рота не відкрив?" - звернулася Руслана до учасника.

Пастух спробував виправдатися, мовляв, це записаний бек-вокал. Однак співачка була непохитною і швидко довела свою правоту.

"Не можу сказати, що я конфліктна людина, але бувають моменти, коли коса находить на камінь, - прокоментувала Руслана. - Це був для мене конкретний ляпас. Я ошаліла"

Руслана не взяла Сергія Пастуха у свій хор.

"Тут не місце фрікам! Ці фрікові люди займають місце людини, яка могла прийти і не просто потрапити в хор - могла зробити кар'єру, величнезну кар'єру... Це є музична битва, битва голосів", - пояснила зірковий тренер.

Нагадаємо, у шоу "Битва хорів" кожен із зіркових тренерів формує свій хор із 15 учасників. Далі ці хори будуть змагатися між собою на сцені.

У "Битві хорів" 8 зіркових тренерів - Алессандро Сафіна, Володимир Гришко, Руслана, Олег Скрипка, Ірина Білик, Злата Огневич, Гарік Кричевський та Наталія Гордієнко.