Під час зйомок "Битви хорів" Руслана впала з коня

Під час зйомок "Битви хорів" Руслана впала з коня

Неприємний інцидент зі співачкою трапився на зйомках нового шоу "Битва хорів", яке стартує на 1 +1 наприкінці жовтня.

Поделиться:

Неприємний інцидент зі співачкою трапився на зйомках нового шоу "Битва хорів", яке стартує на 1+1 наприкінці жовтня.

Зараз зйомки проекту в самому розпалі і не обходяться без непередбачуваних ситуацій. Так, під час зйомок візиток тренерів для "Битви хорів", співачка Руслана впала з коня, чим не на жарт налякала знімальну групу. Про це написав журнал "Viva".

"Для зйомок ми знайшли гарного білого коня по кличці Адам . Але в потрібний нам момент він відмовився скакати, - розповідає режисер "Битви хорів" Алла Грушко. - На спроби змусити його рухатися кінь відреагував несподівано - він просто скинув Руслану. Ми дуже сильно злякалися! Зйомки проходили ввечері, до того ж, за високою травою не було видно, що сталося з Русланою. Мені здалося, що вона впала прямо під копито коня. Проте вже через кілька хвилин Руслана піднялася і запропонувала продовжити зйомку. Виявилося, що вона впала на спину, і копито коня пройшло в сантиметрі від неї! Ми здивувалися героїзму Руслани. До кінця зйомки вона вже втихомирила коня, і він робив усе, що від нього вимагалося".

Сама Руслана зізналася, що подібний випадок стався з нею вперше: "У житті і на сцені я дуже активна, перебуваю в постійному русі. Тому я з ентузіазмом сприйняла ідею постати в ролі амазонки, що скаче по лісу на коні, - розповіла співачка. - Це характерний для мене образ, який символізує енергію і драйв. Але кінь, якого мені дали, виявився не таким швидким і дуже пасивно реагував на команди. Через це в кадрі я виглядала невпевнено. Я вирішила виправити ситуацію і змусити коня їхати швидше. І перша моя спроба закінчилася падінням, тому що кінь різко загальмував і скинув мене . Але мені пощастило приземлитися у високу траву і не вдаритися. Після цього кінь уже мене слухався, і ми зняли гарний, динамічний ролик. На наступний день я відчула особливий прилив сил і провела кілька годин на іподромі".

Нагадаємо, в проекті "Битва хорів" на сцені будуть битися 8 хорів , по 15 учасників у кожному. До перемоги їх поведуть зоряні наставники - ними стали виконавці, визнані в Україні, Росії і за кордоном : Алессандро Сафіна , Володимир Гришко, Руслана, Олег Скрипка, Ірина Білик, Злата Огневич, Гарік Кричевський та Наталія Гордієнко.