Підпільна імперія: Екс-редактор Esquire розповість, як робив свої найкращі інтерв'ю

Підпільна імперія: Екс-редактор Esquire розповість, як робив свої найкращі інтерв'ю

Дивіться новий випуск "Підпільної імперії" сьогодні о 23:40 на каналі "1+1"

Поделиться:

Сьогодні о 23:40 разом із глядачами "Підпільної імперії" і з ведучим програми Андрієм Алферовим дивитися фільм "Приниження" буде кінокритик, екс-керівник українського журналу "Esquire" і нинішній головний редактор Інтернет-ресурсу "Бюро 24/7" Олексій Тарасов.

Трагікомедія, в якій розповідається історія літнього актора театру і кіно, який під час творчої кризи закрутив роман із 20-річною дочкою своїх друзів.

"Не думайте, що мова йде про екранізацію" Лоліти" Набокова, американський класик Баррі Левінсон зняв історію про те, що в 70 років людині досить нелегко, про творчу кризу літнього метра і про те, як змінюється його життя після знайомства з молодою дівчиною. У стрічці достатньо самоіронії, кокетства і співчуття", - говорить Андрій Алферов.

Разом з тим, він упевнений, що це кіно заграє додатковими фарбами, якщо його "пропустити через іронічний фільтр" гостя програми Олексія Тарасова.

Відомий кінокритик поділиться своїми враженнями від перегляду картини, а також розповість, яке кіно виховало його самого. Крім того, він згадає, які хитрощі свого часу йому доводилося застосувати, щоб зробити інтерв'ю зі знаменитою французькою актрисою Шарлоттою Генсбур, і як йому вдалося організувати інтерв'ю з відомим українським дизайнером вишиванок Вітою Кін, незважаючи на те, що раніше вона відмовляла у спілкуванні навіть найвпливовішим світовим виданням.

Дивіться новий випуск "Підпільної імперії" сьогодні о 23:40 на каналі "1+1".

Новости по теме