Підсумки 5-го епізоду "Голосу країни"

Підсумки 5-го епізоду "Голосу країни"

Цього разу наставники вирішили змінити тактику

Поделиться:

Сьогодні, 5 квітня, канал "1+1" показав п'ятий епізод вибору наосліп ювілейного сезону "Голос країни". Передостанній випуск цього етапу проекту приніс тренерам та глядачам чимало сюрпризів, а деякі із зіркових наставників навіть змінили свою тактику.

Нарешті вирвалась уперед та відвоювала у своїх колег кілька цікавих вокалістів чарівна Тіна Кароль. Поки чоловіки, в командах яких вже було достатньо учасників, вагались та відпочивали від напружених змагань за увагу талантів, вона швиденько забрала до себе шістьох яскравих вокалістів. Ними стали: кантрі-гьол із Закарпаття Ганна Шміляк, актриса хмельницького театру Тетяна Козюк, львівський американець Джошуа Пратт, киянин Святослав Лукінич, сорокачотирьохрічний студент Сергій Засс та колишній колега співачки по сцені Юрій Ковальчук.

Наразі у команді Тіни Кароль вже дванадцять учасників, тож вакантними лишається два останніх місця.

Святослав Вакарчук та Потап збавили оберти та взяли до себе тільки по одному вокалісту. Ще б пак, адже наразі у них і так найбільша кількість учасників у командах. До Потапа потрапив талановитий та наполегливий Дмитро Коток, а Святослав Вакарчук узяв в підопічні чарівний голос з Грузії – Мебо Нутсубідзе.

Тепер в команді топ-продюсера вже тринадцять вокалістів, тож до остаточного формування її складу не вистачає тільки одного учасника. Щодо Святослава Вакарчука, то кількість його підопічних – дванадцять, а отже, ще двоє талановитих співаки можуть потрапити до його команди в останній день відборів наосліп.

Не зраджує собі щодо вимог до виконавців золотий голос України – Олександр Пономарьов. Цього разу до його команди доєдналась висока та гарна білявка з потужним голосом Яна Ковальова, але також чоловічий голос – вірменин із Закарпаття Вілен Арустамов.

Наразі у Олександра в команді одинадцять учасників, тож вільних місць трохи більше, ніж у колег – цілих три!

Кому ж пощастить стати останніми учасниками у командах зіркових тренерів? Дивись вже за тиждень: останній відбірковий день, ще більше емоцій та переживань за лаштунками сцени. Адже тепер вокалістам доведеться насправді дуже сильно здивувати чи вразити наставників, щоб вони натиснули заповітну кнопку.

Не пропусти фінал вибору наосліп у "Голосі країни 5" наступної неділі о 21:00 на "1+1"!

Всі виступи учасників можна подивитися тут