Підтримай ведучих "1+1" у народному рейтингу найвпливовіших українців від журналу "Фокус"

Підтримай ведучих "1+1" у народному рейтингу найвпливовіших українців від журналу "Фокус"

Наші глядачі знайдуть у списку чимало облич каналу

Поделиться:

Загальнонаціональний тижневик "Фокус" не зраджує традиціям: відсьогодні у продажі спецвипуск, що містить щорічний рейтинг найвпливовіших українців. Утім, це ще не все, чим журнал вирішив потішити читачів на завершення року. Цього разу буде створено й альтернативну десятку , складену за результатами народного голосування в Інтернеті.

Попри те, що рейтинг найвпливовіших українців виходить у "Фокусі" щороку, починаючи аж з 2007, народне голосування у мережі запроваджується вперше. Його межі, у порівнянні з друкованою версією, дещо розширені, адже до списку входять не лише політики й бізнесмени, а також громадські активісти, блогери, письменники,  музиканти й телеведучі.  Наші глядачі знайдуть у списку чимало облич каналу "1+1": Аллу Мазур, Наталю Мосейчук, Ольгу Фреймут,  Соломію Вітвіцьку, Катю Осадчу та Володимира Зеленського. Кожен з них  проживав цей надскладний для країни час разом із вами: хтось намагався максимально об'єктивно доносити важливу інформацію, хтось  ставив питання, які були лакмусом для наших політиків і громадських діячів, а хтось просто намагався показати все, що відбувається, крізь призму гострого викривального гумору. 

Щоб проголосувати, варто тільки зайти на сторінку рейтингу -  http://focus.ua/ratings/321613/ – та відмітити фотографії найвпливовіших, на вашу думку, громадян України.  Народне голосування  триватиме до 24 грудня включно.  Поспішай зробити свій вибір!