Пікалов з "Кварталу-95" розповів про своє найбільше досягнення цього року

Пікалов з "Кварталу-95" розповів про своє найбільше досягнення цього року

Дивіться "Новорічний Вечірній Квартал" 31 грудня о 20:10 на "1+1"

Поделиться:

Уже 31 грудня о 20:10 "1+1" покаже "Новорічний Вечірній Квартал", у якому улюблені коміки країни подарують глядачам найактуальніші жарти.

Самі ж учасники студії традиційно обміняються святковими сувенірами й тільки після нічної роботи привітають найрідніших.

Так, Олександр Пікалов під час зйомок новорічного випуску розповів сайту 1plus1.ua, що синові під ялинку покладе практичний подарунок, дружині Ірині вручить презент-сюрприз, а себе потішить запчастиною до мотоцикла.

Як Пікалов готується до Нового року й планує провести святкові вихідні, дізнавайтеся далі.

- Олександре, як ви вибираєте подарунки для свого Міші?

- Я зажди слухаю, про що син говорить, дізнаюся, що б він хотів мати, розглядаю ці варіанти. І - вуаля! А взагалі син любить потрібні подарунки. Він практик, як я. На Новий рік нічого не замовив. А на день народження – воно поруч – собаку. Тож, можливо, у нас по хаті скоро бігатиме французький бульдог.

- Чи поїдете кудись на зимові канікули?

- У мене немає можливості виїжджати. У мене є плани, мотоцикл, купа залізяк і гараж. У нас буде вільних якихось днів 7-8.Тож я там усамітнюсь, розбиратиму гайки й радітиму життю.

- Чи траплялися з вами якісь курйозні історії 31 грудня чи 1 січня?

- 99% усіх святкових ночей ми провели на роботі. Але, пам'ятаю, одного разу в нас був вихідний на Новий рік. Ми не працювали, а відпочивали, як всі. Це був найприємніший подарунок.

- Яке ваше найбільше досягнення цього року?

- Якщо брати творчість, то я щасливий, що наш серіал "Слуга народу" не лишив нікого байдужим.

А взагалі радий, що що ми всі разом, що прожили цей рік, що рідні живі-здорові. Ми вболіваємо за країну, за те, щоб у народу все було добре.

Дуже хочемо, щоб наші конкуренти у Верховній Раді нарешті взялися за справи. Я за те, щоб ми смішили людей, а не вони. Живемо з надією, що так і буде.

Дивіться "Новорічний Вечірній Квартал" 31 грудня о 20:10 на "1+1".

Новости по теме