"Пірати Карибського моря: На дивних берегах" - цікаві факти про фільм

"Пірати Карибського моря: На дивних берегах" -  цікаві факти про фільм

Нова частина улюблених "Піратів" - "Пірати Карибського моря: На дивних берегах" з'явиться на 1+1 уже сьогодні о 21.50.

Поделиться:

Нова частина улюблених "Піратів" - "Пірати Карибського моря: На дивних берегах" з'явиться на 1+1 уже сьогодні о 21.50.

На безстрашного Джека Горобця чекає непередбачувана зустріч. Він зустрінеться з жінкою зі свого минулого – Анжелікою, ще більш підступною, хитрою і небезпечною, ніж він сам.

Цікаво, що в основу третьої частини "Піратів" ліг роман Тіма Пауерса "У невідомих хвилях" 1978 року.

"Пірати Карибського моря: На дивних берегах" стали першим фільмом знятим за технологією Disney Digital 3D™ на камеру Red 3D, і відкрили нам абсолютно новий погляд на кіно. Кінострічка швидко стала улюбленим фільмом мільйонів глядачів у всьому світі.

Він вражає своєю масштабністю, декораціями, костюмами і неймовірними пейзажами. Не дарма фільм знімався на п'яти різних островах: гавайських Кауаї і Оаху; Пуерто Ріко, Паломініто та островах Великої Британії. Але справді вражаючим його зробив зірковий склад акторів - Джонні Депп, Пенелопа Крус, Джеффрі Раш та інші.

Кажуть, що Джонні Депп погодився зніматися в цьому фільмі, коли ще навіть сценарію не було, а під час зйомок витратив понад $60 000 на куртки для знімальної групи, які захищали їх від негоди.

До речі, дублеркою Пенелопи Крус стала її рідна сестра Моніка Крус. А от один із головних героїв фільму пірат Чорна Борода – абсолютно реальний персонаж, відомий нам з всесвітньої історії. В 2010 році археологам навіть пощастило знайти шаблю цього пірата на затонулому кораблі "Помста Королеви Анни". Судно з такою ж назвою ми зустрічаємо і в "Піратах", щоправда "в головній ролі" судно, яке в першій частині пригодницької квадрології було "Чорною Перлиною".

Не пропустіть подорож Джека Горобця і його команди, сповнену пригод, небезпек, пристрасті і кохання, вже сьогодні ввечері в фільмі "Пірати Карибського моря: На дивних берегах" о 21.50 на 1+1.