Після другого ефіру "Вишку" покинули Анатолій Анатоліч та Василь Бондарчук

Після другого ефіру "Вишку" покинули Анатолій Анатоліч та Василь Бондарчук

У другому ефірі спортивно-розважального шоу "Вишка" взяли участь: акторка Руслана Писанка, телеведучий Анатолій Анатоліч

Поделиться:

У другому ефірі спортивно-розважального шоу "Вишка" взяли участь: акторка Руслана Писанка, телеведучий Анатолій Анатоліч, співак Василь Бондарчук, Арсен Мірзоян, співак Володимир Гришко, Степан Казанін, Ольга Полякова, та олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан.

Першим підкоряти 3-метрову вишку вийшов Василь Бондарчук. Красень просто вразив всіх своєю атлетичною фігурою, але його стрибок був недостатньо вдалим і згодом співак був змушений повторно стрибати.

Ольга Полякова дуже боїться висоти, тож навіть після тривалих тренувань, епатажна білявка зважилася лише на метрову вишку. Висоту стрибка Ольга компенсувала глядачам неймовірним костюмом русалки.

Вразила всіх і Руслана Писанка, яка блискуче виконала стрибок з 3-метрового трампліну. Глядачам настільки сподобався її виступ, що після смс-голосування Писанка отримала найвищі бали, і стала переможницею 2 ефіру. Хоча на думку журі технічно найкраще стрибок у воду виконала Ольга Харлан, за це Володимир Зеленський їй поставив першу на проекті "Вишка" 10.

Після сильної травми спини і тривалого лікування, лікарі так і не дозволили стрибати з вишки Євгену Кошевому. Замість нього стрибок з 3-метрової висоти виконав його друг і колега Степан Казанін.

Після підрахунку голосів на повторне виконання стрибків з вишки були відправлені Анатолій Анатоліч, Арсен Мірзоян, Володимир Гришко та Василь Бондарчук. І після другої спроби "Вишку" покинули ведучий 1+1 Анатолій Анатоліч та співак Василь Бондарчук.

Які зірки падатимуть у воду наступними і хто покине шоу в 3 ефірі дивіться в новому випуску програми "Вишка" в суботу, 26 жовтня, о 20.00 на 1+1.