Після поцілунку Максим і Катя усамітнилися в басейні

Після поцілунку Максим і Катя усамітнилися в басейні

На вечірці у будинку Ковальових лунали виклики "Гірко!"

Поделиться:

На вечірці у будинку Ковальових лунали виклики "Гірко!"

Гавайська вечірка у будинку Ковальових ду-у-уже зблизила Максима та Катю. Чоловік запевняє: для нього це був чи не перший щирий поцілунок на проекті "Мамо, я одружуюсь?".

"Поцілунків було декілька – за конкурсами. Але такий, якого дуже хотів я, один, - говорить Максим. – Для мене це початок чогось серйозного".

Нагадаємо, під час вечірки Максим запропонував конкурс: хто з дівчат прокладе найдовшу доріжку до нього з одягу, отримає особливий приз. Цим призом і став поцілунок.

Цікаво, що побачення Максима та Каті ще не було. До того ж дівчина не так давно живе у будинку. Однак це зовсім не завадило парі зблизитися. Причому настільки, що інші присутні прокричали "Гірко!"

"Спочатку між Максимом та Катею були тертя. Вони підколювали один одного, інколи Катя навіть ображалася, - розповідає Олена Дмитрівна. - Тобто спочатку Максим не хотів іти на контакт. Було дуже цікаво спостерігати за змінами у їхніх стосунках".

Коли гавайська вечірка завершилася, Максим і Катя продовжили спілкування. Вони усамітнилися в басейні і були там до глибокої ночі.

"Перед тим, як лягати спати, я вийшла на терасу. Подивилася, що спілкування продовжується. Вони плавали, розмовляли. Мені дуже сподобалося!", - зізнається Олена Дмитрівна.