Після шоу: Іван Ганзера хотів піти ще у півфіналі, але залишився й переміг

Після шоу: Іван Ганзера хотів піти ще у півфіналі, але залишився й переміг

До третьої години ночі артисти та творці „Голосу країни” святкували грандіозне завершення проекту й День народження ведучої Каті Осадчої.

Поделиться:

До третьої години ночі артисти та творці „Голосу країни” святкували грандіозне завершення проекту й День народження ведучої Каті Осадчої. І хоча атмосфера була невимушеною та приємною, деякі питання залишилися в кожного, хто вчора не отримав бажаного.

Переможець шоу Іван Ганзера не мав жодної вільної хвилини: хлопець давав інтерв’ю, приймав вітання та не міг усвідомити, що насправді відбулося. „Зараз у мене відчуття радості та вдячності тим людям, які за мене голосували, - прокоментував тріумфатор. - Вони вірять у мене більше, ніж я сам у себе, і це спонукає до подальшої роботи”. Незважаючи на щасливий підсумок участі у шоу, мало хто знає, що ще минулого тижня Ваня хотів добровільно залишити проект. „Так, це правда, - зізнається Ганзера. – Коли у півфіналі Діана віддала мені 100% голосів, відчуття у мене були не найкращі. Я так і сказав їй і Наташі, що вони вчинили некомандно. Мені всередині здавалося, що цим рішенням мене поставили до стінки й будуть розстрілювати. Якби глядачі не проголосували за мене, я б пішов. Тільки те, що різниця у симпатіях публіки між мною та Наталією була суттєва, переконало мене в тому, що я не маю права кидати все на півдорозі”. Іван залишився не дарма – вже вчора його мрія втілилася у життя, а творчий шлях артиста тільки починається.

Тренер Ганзери, Діана Арбєніна, впевнена, що це перемога всієї команди. А Вані артистка порадила не розпилюватися й зайнятися музикою відразу після повернення додому. Сама ж Арбєніна найближчим часом обов’язково навідається в гості до свого підопічного й перевірить, як він виконує її вказівки.

Інші фіналісти розраджували себе по-різному. Арсен Мірзоян був у гарному гуморі, хоча вибір публіки не співпав з його симпатіями. „Якщо чесно, я не задоволений результатами проекту. З двох суперфіналістів я бачив переможцем Тоню Матвієнко. Важко уявити, що Universal зможе запропонувати Івану”, - прокоментував Арсен. Посміхався Влад Ситнік, який зізнався, що насправді не хотів перемагати у шоу. „Все, що легко дається, так само легко й зникає, - впевнений Влад. – Я ж хочу досягти чогось самостійно, щоб знати: якщо це успіх, то я його виборов своїми стараннями та талантом”. Тоня Матвієнко досить довго розмовляла з Русланою у гримерці, в той час як її мама залишилася задоволена фіналом проекту. „Я пишаюся Тонею, вона перемогла на цьому шоу сама себе. Їй вдалося довести, що можна сумістити камерний та сучасний спів”, - прокоментувала Ніна Митрофанівна.

Щоб почути думку професіонала щодо майбутнього Івана Ганзери, ми звернулися до помічника Костянтина Меладзе, композитора, поета і продюсера Андрія Француза. „Ваня дуже сильний духом, і він, на мою думку, з категорії тих людей, які не ламаються, - говорить Андрій. – Він дійсно може втілити свої мрії у життя завдяки співпраці з Universal. А враховуючи його специфічний тембр та народну любов, яку він завоював на шоу, Іван має реальні перспективи в Україні. Гарне ставлення людей до нього – це дуже позитивний фактор, великий плюс для його подальшого творчого життя. Неважливо, як у нього все складеться далі, а я впевнений, що все буде добре. Важливо те, що він переміг”. Сам же Француз називає серед своїх фаворитів всіх чотирьох фіналістів шоу, а також Дашу Мінєєву, Мілу Нітіч, Катю Грачову, Тьому Верещаку та Наталію Гордієнко. З цими артистами автор пісень не тільки волів би співпрацювати, а й пишався б спільною роботою.

У свою чергу, тренери не поспішають обіцяти щось учасникам своїх команд. Так, Руслана пообіцяла підтримку Тоні в прямому ефірі шоу, проте жодних конкретних пропозицій з боку тренера ще не було. Діана Арбєніна не виключає можливості, що може стати саунд-продюсером Вані Ганзери. Олександр Пономарьов готовий співпрацювати зі всіма своїми колишніми підопічними, аби лише в них було не тільки бажання, але й авторський музичний матеріал. А фіналіст з команди Стаса П’єхи, Арсен Мірзоян, і без будь-якої допомоги готує до виходу свій дебютний альбом, який вже скоро з’явиться у продажу. Чия зірка не згасне у найближчі місяці, покаже лише час.