Півфіналіст "Голосу країни" Іван Пилипець двічі став батьком

Півфіналіст "Голосу країни" Іван Пилипець двічі став батьком

Щасливий батько поділився секретом з тими, хто мріє про двійнят

Поделиться:

Учора ввечері, 25 жовтня, півфіналіст 5 сезону вокального шоу "Голос країни" Іван Пилипець став батьком двох дівчаток-двійнят.

Дівчатка з'явилися на світ в одному з київських пологових будинків, і батьки вже дали їм імена: Марія та Олівія.

Іван Пилипець зізнається, що це найрадісніша подія в його житті. Батьком він став вперше.

Щасливий батько поділився секретом з тими, хто мріє про двійнят: потрібно пити воду з джерела в закарпатському селі Велика Копаня, яке є рекордсменом в Україні по проживанню на одній території двійнят.

"Вода з Великої Копані і справді чудодійна. 5 років разом з дружиною ми пили воду з місцевого джерела. А тепер ми - щасливі батьки двох дочок", - розповів Пилипець.

Його кум, переможець п'ятого сезону "Голосу країни" Антон Копитін, вже привітав родину з поповненням. Перед прямими ефірами проекту, де вони брали участь у складі команди Тіни Кароль, вокалісти домовилися, що будуть кумами. Влітку 2015 Пилипець став хрещеним батьком 2-річної дочки Копитіна Єви. А тепер Іван розмірковує над тим, щоб Антон став хрещеним однієї з його дочок.

Зазначимо, Іван Пилипець переконаний, що всій країні необхідні хороші українські пісні, тому прийшов на "Голосі країни", щоб їх популяризувати. Під час сліпих прослуховувань він змусив танцювати глядачів у залі і розвернутися Тіну Кароль. Він вразив суддів не тільки своїми вокальними даними, але й простотою, відкритістю і гумором.

Нагадаємо, зараз завершуються кастинги шостого сезону головного вокального шоу України "Голос країни". Попереду залишилося два прослуховування в Києві - 31 жовтня - 1 листопада і 7-8 листопада.