Положинський: Кузьма зливав мені інсайдерську інформацію

Положинський: Кузьма зливав мені інсайдерську інформацію

До студії "Сніданку з "1+1" завітав лідер гурту "Тартак" - Сашко Положинський.

Поделиться:

Сьогодні у Києві відбудеться концерт пам'яті Кузьми Скрябіна. До студії "Сніданку з "1+1" завітав лідер гурту "Тартак" - Сашко Положинський, який теж бере у ньому участь.

"Я буду співати пісню "Історія". Це не мій вибір, а команди. Чесно кажучи, я хотів співати пісню "Нікому то не треба", тому що у "Тартака" є гарний кавер. Я просто вже звик її співати. Але у цьому концерті грають не кавери, а оригінальні версії. Через те, що у ньому беруть участь музиканти групи "Скрябін". Є в мене певний мандраж –я вперше буду виконувати пісню, яку написав не я, з музикантами, з якими я ще не працював. Я навіть дві репетиції провів. Всім дали по одній, а я випросив другу. Мені важкувато ця пісня дається", - зізнається Сашко.

Андрій мав своєрідну манеру, яку важко повторити. Знайомство з Кузьмою закарбувалося у пам'ять Сашка назавжди.

"Я познайомився з Кузьмою, коли ще сам працював на радіо в Луцьку. Він був навіть не в мене на ефірі. Чому закарбувалося у пам'ять закарбувалося це знайомство? Після тієї зустрічі Кузьма мене всюди впізнавав. З деякими моїми колегами-артистами мені доводилося "знайомитсь" двійчі, а з кимось – частіше. Коли ми стали колегами, Кузьма мені багато допомагав у професійному плані. Порадами, контактами, Зливав мені "інсайдерську інформацію", - з усмішкою згадує Положинський.

Як допомогав і де заважав Кузьма Сашко Положинському, дивіться у сюжеті.