Пономарьов влаштує моторалі, а Джамала відправить Павлюка на війну

Пономарьов влаштує моторалі, а Джамала відправить Павлюка на війну

28 січня пари шоу "Зірки в опері" заспівають рок-балади та арії. Зі сцени пролунають як вітчизняні хіти, так і пісні відомих зарубіжних виконавців.

Поделиться:

28 січня пари шоу "Зірки в опері" заспівають рок-балади та арії. Зі сцени пролунають як вітчизняні хіти, так і пісні відомих зарубіжних виконавців. На третьому ефірі зіркові учасники будуть дивувати не тільки сміливими образами та хореографічними постановками, але й у черговий раз спробують довести неупередженим членам журі, що зірки шоу-бізнесу здатні співати не тільки поп-пісні, але мають хист і до оперного жанру у поєднанні з роком.

Джамала та Влад Павлюк зіграють на сцені справжню мелодраму, але з "хепі-ендом". До речі, перший варіант постановки номеру мав сумне завершення. Але талановита у всьому Джамала забажала саме щасливого фіналу, тож доклала роль у номер не тільки як вокалістка та актриса, але й як сценарист. Саме за її бажанням сумний фінал номеру переграли. Джамала зізналася, що не хоче засмучувати глядачів сумним завершенням історії прощання з коханим, тому внесла деякі свої корективи у сюжет постановки. Для виконання рок-опери пара обрала композицію гурту "Океан Ельзи".

Валерій Харчишин та Юлія Лисенко не шукатимуть легких шляхів. Вони обрали одну з найскладніших пісень з репертуару гурту "Queen". Ідея номеру змусить глядачів опинитися у залі суду та справедливо розсудити Валерія та Юлію. Другим на черзі після виступу для пари стане суд поважного та найвпливовішого журі проекту, вирок яких для пари має неабияке значення. Адже саме від рішення та оцінок пані Лук'янець, пана Рибнікова та Пєнкіна залежить подальша доля пари у шоу. Чи вдасться Валерію та Юлії виступити на високому рівні та отримати омріяні десятки від журі? Адже через щільний графік вони мають лише три дні на підготовку складної пісні та не менш складного номеру.

Справжнє мото-ралі влаштує пара Олександр Пономарьов та Ірина Кулик під пісню відомого гурту "Europe". До речі, композиція шведського рок-гурту нагадала Олександру Пономарьову про його веселу юність. Співак розкаже, як "запалював" танцпол під музику "Europe". Номер, який побачать глядачі, створить атмосферу справжніх мотоперегонів. "Золотий голос країни" з'явиться на сцені на справжньому мотоциклі, а неперевершена Ірини Кулик змінить звичні сукні на шкіряний костюм та довжелезні підбори! Тематика номеру дуже близька Олександру Пономарьову. Відомо, що більше півроку тому він "зрадив" автомобілям люкс-класу, пересівши на власного "залізного коня" вишневого кольору. Тож виїхати на сцену на фешенебельному байку артистові не забракло сміливості. Та більше про це – ані слова! Все побачимо у неділю, 28 січня. Тоді й дізнаємося, хто отримає найбільшу кількість балів в оперних перегонах.

Протистояння добра та зла влаштує пара Тіматі та Наталя Шелепницька. Експериментувати з елементами рок-опери вони будуть у пісні гурту "Evanescence". Перевтілення Альони Вінницької на Марію Магдалину, виконання рок-опери від Надії Мейхер та Петра Радейка, композитором якої є Олексій Рибніков, все це побачать телеглядачі шоу "Зірки в опері" вже 28 січня!