Пономарьов знає про Кароль те, що не може розказати

Пономарьов знає про Кароль те, що не може розказати

Пономарьов по-справжньому захоплюється Кароль.

Поделиться:

Олександр Пономарьов захоплюється Тіною Кароль і запевняє що вона - надзвичайно сильна жінка. Про це зірковий тренер "Голосу країни" розказав в інтерв'ю сайту goloskrainy.tv, відповідаючи на питання, чи змінилися з початком проекту його стосунки з іншими тренерами у житті.

Виявилося, що Тіна Кароль стала для Олександра справжнім відкриттям. Однак які обставини змусили Пономарьова так захоплюватися Кароль, він не розповідає. Олександр говорить, що прийде час і, можливо, Тіна сама все розкаже.

"Тіна дуже сильна жінка і повірте мені на слово, у мене є підстави так казати. Я не можу всього сказати, тому що колись це має розказати сама Тіна. Думаю, ви мене розумієте.  Вона дуже сильна, я не очікував від неї такого! Це для мене відкриття і те, через що я не шкодую, що прийшов в "Голос країни 3", - запевняє Пономарьов.

На питання, чи змінилися його стосунки з Олегом Скрипкою і Святославом Вакарчуком, зірковий тренер відповідає, що все "нормально".

"Нормально. Все в порядку. Ми не часто перетинаємося в житті - з Олегом частіше, зі Славою менше", говорить Олександр.

Нагадаємо, вокальне шоу "Голос країни. Все по-чесному" дивіться в ефірі 1+1 щонеділі о 20:15. Онлайн-трансляція відбувається на сайті 1+1 в розділі "Онлайн ТБ" а також на офіційному сайті "Голосу країни".