Попіл. 3 і 4 серії. Попіл завойовує серце Рити

Попіл. 3 і 4 серії. Попіл завойовує серце Рити

Поки Попіл опановує ази військової науки, Гардероб знайомить Петрова зі злодійським світом - вчить жаргону, малює йому наколки тощо...

Поделиться:

Дивіться новий серіал "Попіл" на каналі 1+1.

Понеділок, 28 жовтня

Початок - 20:15

3 серія

Поки Попіл опановує ази військової науки, Гардероб знайомить Петрова зі злодійським світом - вчить жаргону, малює йому наколки тощо... Завдяки призначенню Берії на місце Єжова частину політичних справ закривають, і Попіл виходить на волю, а там його вже чекає... Рита. Попіл упізнає дівчину з фотографії, яку весь цей час розглядав у камері і в яку практично встиг "закохатися". А Петров у таборі знайомиться з в'язнем на прізвисько Каталонець, який погоджується стати "попутником" у втечі.

4 серія

Попіл і Рита обживаються на новому місці. Петров з Каталонцем готуються до втечі, але Гардероб не спускає з ока підопічного і починає щось підозрювати. Попела надихає те, що серце Рити почало танути, і він вирішує зробити їй подарунок. Поступово - повільно і чесно - Попіл завойовує розбите Ритине серце. Нарешті вона поступається - вона теж покохала його. Петров і Гардероб тікають з табору, як тільки чують новину про початок війни. Коли вони відриваються від погоні, Петров убиває Гардероба і далі вже йде сам.