Посипайко щасливо виклав за авто 46 тисяч євро

Посипайко щасливо виклав за авто 46 тисяч євро

За Mini Cooper S Countryman ведучий автошоу "Тачки" заплатив пекельні гроші.

Поделиться:

Під час онлайн-конференції з глядачами ведучий автошоу "Тачки" Ігор Посипайко відверто зізнався, що їздить на авто, вартістю 46 тисяч євро.

"Зараз у мене легендарна тачка. Називається вона Mini Cooper S Countryman ALL4 turbo. Це маленький дуже заряджений кросовер. Я щасливий витратив на нього пекельні гроші. Він коштує алогічні гроші, особливо в такій комплектації, як у мене – це 46 тисяч євро", - розказав Ігор.

Свій вибір ведучий "Тачок" пояснив тим, що саме цей автомобіль поєднує особливий дизайн та спритність.

"Всі мої друзі, які мають розум, казали: "Хей, за ці гроші можна купити і MDX, і Lexus RX…" Тобто є тачки, які можна купити за ці гроші, і вони будуть в три рази більші, але це взагалі не мій концепт", - зізнався Посипайко.

"Машина має не возити, а їздити, вона має повертати, і дуже небагато машин, які виглядають цікаво і переконливо їздять. Це фактично ледь не єдиний варіант, який мені подобається в автомобілях до 100 тисяч доларів в принципі", - ґрунтовно відповів на запитання Ігор.

Нагадаємо, онлайн-конференція з Ігорем Посипайко відбулася на офіційному сайті 1+1. На якому автомобілі їздить ведучий було першим запитанням, яке він отримав.

Також ведучий автошоу "Тачки" розказав про те, як був адвокатом, чи спілкується з Оленою Шоптенко і навіть про свої стосунки з ДАІ. Повне відео онлайну дивіться тут.