Потап про учасників "Голос. Діти": "У дітей із зони АТО зовсім інші очі. Вони співають зовсім інші пісні"

Потап про учасників "Голос. Діти": "У дітей із зони АТО зовсім інші очі. Вони співають зовсім інші пісні"

Тренер вокального шоу "1+1" розповів, що його найбільше вразило під час зйомок

Поделиться:

Відомий продюсер, співак, батько двох дітей Потап став зірковим тренером "Голосу. Діти" на телеканалі "1+1". Професійний музикант брав участь у багатьох телевізійних проектах, однак лише дитяче співоче шоу відгукнулося у його серці. Про дивовижний вплив маленьких учасників на дорослих , популярний репер розповів під час відеозустрічі на сайті "1+1". 

"Я люблю дітей і обожнюю з ними працювати. Вони справжні янголятка. Кожен із них хороший, кожен із них – світло і краса. Знаєте, у цього проекту є така душевна складова, яка першого ж дня розірвала мене із середини морально. А потім підсадила на гачок. Ці діти мені вже сняться, мені сняться тренери: Тіна Кароль, Наталя Могилевська…"  - розповів тренер співочого проекту.

Окрім того, Потап зізнався: чи не вперше приходить на зйомки із задоволенням, адже маленькі учасники вражають, надихають і навіть зцілюють.

"Коли виходжу з павільйону, почуваюся років на п'ять молодшим. Це не можна описати, але це відчувається на якомусь енергетичному рівні", - сказав Потап і додав, що діти змінюють не тільки його, а й інших тренерів та ведучих проекту.

"Я давно знаю Наталю Могилевську, Тіну Кароль, Юру Горбунова, Катю Осадчу, але ще ніколи не бачив їх такими просвітленими. Це як сходити до церкви. Діти здійснюють омовіння, все лушпиння з тебе знімають. Вони завжди дивляться в корінь, бачать тебе наскрізь. І ти можеш брехати їм, прикидатися, вантажити їх якимись термінами, але їх не обдуриш. А коли ти повертаєшся до дитини, у вас виникає взаємозв'язок, і ти одразу розумієш, що вона буде твоєю.  Бо вона обирає тебе. Не ти – вона", - пояснив Потап.

Цього разу проект відбувається у складний для нашої країни час, і це не могло не позначитися на учасниках. За словами зіркового тренера, дітки, які приходить на кастинг, дорослі не за роками.

"До нас приходять діти зі всієї країни – із Заходу, Півдня і навіть Сходу. Звісно, у дітей із зони АТО зовсім інші очі. Вони співають зовсім інші пісні. Для них наш проект – це ковток свіжого повітря, можливість ненадовго забути про той жах, що відбувається на Батьківщині. За кожною дитиною – стоїть ціла історія. Хтось присвячує пісню загиблим батькам, хтось приходить із такими очима, що думаєш: "Боже мій, ця дитина доросліша, ніж ти".  

Також Потап наголошує на тому, що у цьому сезоні  проект "Голос. Діти" став більш патріотичним:

"Я побачив покоління дітей, яке розмовляє українською, розуміє її і любить.  Це нова Україна, нове покоління, нові діти, нові емоції, нові українці. І я щасливий, що беру участь у такому проекті", - зізнається музикант.

 Більше про враження зіркового тренера від участі у шоу "Голос. Діти" дізнавайтеся у відео:.