Поверніть мені красу: У нас було майже 20 тисяч заявок від жінок

Поверніть мені красу: У нас було майже 20 тисяч заявок від жінок

Отримавши 10-15 років тому діагноз "ви приречені", вони гадають, що приречені довічно.

Поделиться:

Героїні проекту "Поверніть мені красу",  прем'єра якого відбудеться на "1+1" вже сьогодні о 22:00, - це люди, яким зовнішні вади буквально зламали життя.

Якщо ви перебуваєте у Києві, то у вас більше шансів звернутися до клініки та позбутися недоліків зовнішності. Люди, які живуть далеко від столиці, не уявляють, що їх може хтось врятувати. Отримавши  10-15 років тому діагноз "ви приречені",  вони гадають, що назавжди втратили можливість жити повноцінним життям. Завдяки програмі  у них з'явився шанс:

"Заявки були тільки від жінок, яких  ми і запросили до себе в студію. І коли ми почали дивитися й слухати історії, то стало зрозуміло, що з поміж них є люди, яким ми просто не можемо відмовити. За жодних обставин. У нас є учасниця, через яку ми сперечалися з каналом. І незалежно від рішення каналу, ми з лікарями знали, що візьмемо її"- розповідають продюсери.

Цікаво, що жінки розповідали про свої проблеми охочіше, ніж чоловіки:

"У нас було майже 20 тисяч заявок. Від чоловіків не було жодної. Вони ж у нас усі красиві. У якийсь момент посипалося стільки заявок, що ми припинили їх отримувати. З'ясувалося, що людей з глобальними проблемами дуже багато. Їм не можуть допомогти, а якщо й можуть, то їм на це банально бракує грошей. Звернення в програму – їхній останній шанс".

Сьогодні свій шанс повернути собі нормальне життя отримає 51-річна Лариса з Вінниці. У молодості жінка була справжньою красунею, але в 31 рік одна трагічна подія назавжди змінила її життя. Не пропустіть прем'єру сьогодні о 22:00 на "1+1".