Приходько про гастролі на Сході: "Я завжди зі сцени кажу: "Дякую, що даруєте майбутнє моїй доньці"

Приходько про гастролі на Сході: "Я завжди зі сцени кажу: "Дякую, що даруєте майбутнє моїй доньці"

Відома українська співачка Анастасія Приходько в межах туру "Підтримаймо своїх" разом з іншими виконавцями їздила з концертами Сходом України.

Поделиться:

Відома українська співачка Анастасія Приходько в межах туру "Підтримаймо своїх" разом з іншими виконавцями їздила з концертами Сходом України. Співачка побувала  у містах Луганщини й Донеччини, які було звільнено від терористів. Враженнями від побаченого зірка поділилася зі "Сніданком з "1+1". Насамперед, гостя студії зазначила: навіть у найскладніші моменти військові не дозволяють собі впадати у відчай.

"У них бойовий настрій. Вони готові до всього. Я завжди зі сцени кажу: "Дякую, що ви даруєте майбутнє моїй доньці". Я пообіцяла, що я з нашими бійцями до останнього. До кінця. Я зроблю все, що в моїх силах", - сказала Приходько, яка за останні місяці уже тричі побувала в зоні АТО.

За цей час співачка, зрозуміла, що понад усе військовим бракує справжнього людського спілкування.

"Там вони можуть поговорити тільки між собою. Про війну. Але іноді їм хочеться інших тем і хочеться відчути, що вони потрібні. Розумієте, там вони не до кінця розуміють, що вони – герої", - розповіла Приходько ведучим "Сніданку з "1+1".

Більше про спілкування Анастасії із військовими й мешканцями звільнених від терористів областей -  у відео:

Нагадаємо, разом із Приходько з туром "Підтримаємо своїх" у зоні АТО співали учасники "Голосу країни" Тоня Матвієнко й Арсен Мірзоян.