Візьміть участь у кастингу шоу "Битва хорів"!

Візьміть участь у кастингу шоу "Битва хорів"!

Вперше в історії вокальних шоу телеканал 1+1 представляє безпрецедентний проект; проект, який покликаний зібрати армію універсальних співаків.

Поделиться:

Вперше в історії вокальних шоу телеканал 1+1 представляє безпрецедентний проект "Битва хорів". Проект, який покликаний зібрати армію універсальних співаків. Які не просто вміють гарно співати, але й можуть та готові стати частиною команди, однієї родини, одного цілого... Які разом готові пройти низку випробувань заради унікальної можливості заспівати гуртом на очах у мільйонів глядачів під керівництвом восьми легендарних зіркових наставників! Кожен із яких із сили-силенної спраглих до участі в шоу конкурсантів збере свій, неподібний ні на що, хор. Ми доведемо, що колективний спів може бути модним, потужним та дуже популярним. Ми змусимо всю країну співати в унісон з серцем! Стань частиною цілого!

Не прогав свій шанс... Тебе почує вся Україна!

Ми не ставимо перед охочими взяти участь в нашому проекті жодних обмежень, окрім віку. Увага, в шоу "Битва хорів" можуть взяти участь конкурсанти, яким на момент проведення добору виповнилося повних 14 років. Легендарні наставники чекають, як на сольних виконавців, так і на колективи: дуети, тріо, квартети, гурти та хори! В проекті цілком можуть взяти участь громадяни інших країн.

Для участі у всеукраїнському кастингу "Битви хорів" потрібно підготувати дві різнопланові композиції:

- рідною мовою (українська/російська);

- іноземною мовою;

Оберіть свої улюблені пісні, які вразять нас з першого куплету! Візьміть до уваги, що виконувати їх доведеться акапельно!

Команда проекту "Битва хорів" чекатиме саме на вас за такими адресами:

Одеса

22 червня – готель "Адмірал", провулок Єлисаветградський,1

Севастополь

24 червня – Центр культури та мистецтв, вулиця Леніна, 25

Дніпропетровськ

26 червня – Консерваторія імені Глінки, вулиця Ливарна, 10

Донецьк

29 червня – Центр молоді, бульвар Шевченка, 54

Харків

1 липня – Кіноконцертний зал "Україна", вулиця Сумська, 35

Київ

3 липня – ДК "Росток", вулиця Гарматна, 26/2

Вінниця

7 липня – Обласна філармонія, Хмельницьке шосе, 7

Львів

9 липня – Міський палац культури імені Гната Хоткевича, вулиця Кушевича, 1

Увага, початок реєстрації учасників о 9-30 ранку, завершення о 17-00. Захопіть із собою паспорт або свідоцтво про народження (учасникам до 16 років).

Раді будемо відповісти на ваші запитання за телефоном: 044 369 33 12. Анкета учасника не є обов'язковою умовою участі в проекті "Битва хорів" та заповнюється за бажанням!

Станьте частиною цілого!