Продюсери "Голосу. Діти" розповіли, яких зірок мріють бачити у кріслах тренерів

Продюсери "Голосу. Діти" розповіли, яких зірок мріють бачити у кріслах тренерів

Днями в Києві завершився відкритий кастинг другого сезону проекту "Голос. Діти"

Поделиться:

Днями в Києві завершився відкритий передкастинг другого сезону проекту "Голос. Діти". Свої сили під час першого раунду вокального змагання випробовували виконавці з усієї країни, пише газета "Сегодня".

"У нас уся сім'я музична, - розповідає мама 12-річного Арслана Расилова із Судака. – Я працюю хореографом. Троє моїх синів співають і грають на музичних інструментах. Арслан дуже любить виконувати наші народні кримсько-татарські пісні. Нам бабуся допомагає шукати старовинні тексти, і ми всі разом вивчаємо слова. На кастингу він співав ніжну кримсько-татарську пісню кохання, написану в місцях депортації".

Продюсери й викладачі з вокалу, що слухають конкурсантів розповіли: на відборі діти нерідко експериментували з українськими піснями, бралися за композиції іноземних поп-дів і навіть російської Примадонни.

"Мій кумир – Алла Пугачова. Я люблю співати усі її пісні", - зізналася 9-річна Галина Дубок, яка, до речі, озвучує Машу в українському варіанті мультфільму "Маша і Ведмідь".

Продюсери проекту по-особливому ставляться до роботи з маленькими співаками і приділяють багато уваги навіть тим, хто, на їхню думку, до участі в шоу ще не готовий.

"Якимось містичним чином діти, які успішно виступили, ідуть від нас із усмішкою. А ті, хто не пройшов, засмучуються. Хоча результати ніхто не озвучує. Ми хвалимо всіх однаково. Але діти все відчувають – вони значно чутливіші, ніж дорослі".

За результатами попереднього кастингу творча група проекту обере 100 учасників для прослуховувань наосліп. Хто обиратиме претендентів на звання дитячого "Голосу країни", команда повідомить зовсім скоро. У тренерських кріслах продюсери проекту мріють бачити впізнаваних людей, які не ховатимуть від країни своїх  відчуттів:

"Ми шукаємо відкритих, емоційних і навіть сентиментальних тренерів", - розповів креативний продюсер проекту Олег Боднарчук.

Нагадаємо, ведучими другого сезону "Голосу. Діти" стануть Катя Осадча і Юрій Горбунов.