Проект "Чотири весілля" починає кастинг другого сезону

Проект "Чотири весілля" починає кастинг другого сезону

Вчора, 29-го грудня відбулася остання конкурсна програма першого сезону проекту "Чотири весілля".

Поделиться:

Вчора, 29-го грудня відбулася остання конкурсна програма першого сезону проекту "Чотири весілля".
Вперше за всю історію існування цього шоу, оцінки трьох наречених-учасниць збіглися! "Це унікальна ситуація, таке буває рідше, ніж це можливо за теорією вірогідності, - говорить продюсер Олена Еремєєва.

Весілля Олени-білявки
Місце 45/75
Cукня 57/75
Меню 58/75
Враження 70/75
Загальний бал 230

Весілля Анастасії
Місце 58/75
Сукня 55/75
Меню 52/75
Враження 65/75
Загальний бал 230

Весілля Надії
Місце 55/75
Сукня 55/75
Меню 60/75
Враження 60/75
Загальний бал 230

Весілля Олени
Місце 45/75
Сукня 30/75
Меню 40/75
Враження 38/75
Загальний бал 153

Наступного тижня, 5-го січня у фінальній програмі "Чотири весілля" зберуться всі учасниці проекту і глядачі дізнаються, що відбувалося за лаштунками одночасно із зйомками – чого коштувало дівчаткам ця участь, як вони сприйняли можливість поглянути на себе і на свою головну подію життя зі сторони. А також ми всі побачимо найулюбленіші моменти зі всього першого сезону.

І головне – програма, яку щотижня дивилося 6-7 млн. українців починає підготовку до другого сезону!
"Ми відкриваємо кастинг на другий сезон улюбленого шоу, - говорить продюсер Вікторія Лезіна-Масляна, - Ми запрошуємо всіх, хто хоче взяти участь в найкрасивішому народному шоу країни, і отримати незабутні враження та можливість поїхати в казковий медовий місяць. Дуже багато хто з наших учасників в справжньому житті не міг дозволити собі такого – наприклад, переможниця першої програми Маша вже побувала зі своїм чоловіком на Мальдівах – і це враження на все життя!"

Правила другого сезону будуть дещо змінені. Глядачі бачитимуть більше цікавих моментів. Якщо наречені виявлять бажання стати активними учасниками-режисерами подій – їм буде надана така можливість. Оскільки під час першого сезону дуже багато людей відзначали той факт, що дівчата-конкурсантки занижували бали своїм суперницям, в новому сезоні це буде технічно неможливо.

"Проект був дуже складним зі всіх точок зору – ми об'їхали 67 весіль! – говорять продюсери проекту і вся знімальна група "Чотирьох весіль" - Нам це вдалося - і ми пережили це з дуже важко, проте щасливі, що у нас є подібний досвід! Ні у кого в цій країні не вийти зробити таке. Ми дуже вдячні всім нашим учасницям за програму, яку вони нам допомогли зробити, і глядачам - за їх відданість нашому проекту і за те, що зрозуміли саму його суть!"

У програмі 29-го грудня в графічній таблиці була допущена технічна помилка, але на результати програми ця помилка не вплинула.