Проект "День Супермам з Ольгою Фреймут" започаткував програму підтримки для особливих матусь

Проект "День Супермам з Ольгою Фреймут" започаткував програму підтримки для особливих матусь

Телеведуча розробила спеціальну дисконтну карту для жінок, які виховують дитину самотужки  

Поделиться:

Днями за підтримки каналу "1+1" телеведуча презентувала новий соціальний проект "День Супермам з Ольгою Фреймут". Його учасниці – матері, які самостійно виховують діточок. Під час освітніх зустрічей із спеціально запрошеними менторами вони отримують корисні поради, які допоможуть їм стати щасливими і успішними у особистому та професійному житті.

Подарунком для усіх героїнь стала спеціально розроблена дисконтна програма з символічною назвою "Супермамина карта". Втілити цю ідею у життя телеведучій допоміг перевірений та успішний проект "Мамина Карта", який вже кілька років надає можливість всім матусям купляти усе необхідне для діточок з приємними знижками.  

"Я знаю, якими доречними є знижки, коли виховуєш дитину сам і тобі нема на кого покластися. І це геть не ознака скупості, радше практичності. Ми ретельно проаналізували, що найпотрібніше,  і домовилися з магазинами, заправками, аптеками. "Супермамина карта" допоможе мамам заощаджувати на найважливіших  речах!", - розповідає Фреймут, яка самостійно виховує доньку.

Зараз програма підтримки матусь - на початковому етапі. Суперматусі уже отримали 50 перших суперкарт із корисними та цікавими пропозиціями, які стануть в пригоді напередодні новорічних свят.   

До проекту вже долучилися мережа заправок "ОККО", "Kidландія", Аптека Доброго Дня, дитячі магазини "Babyzone", центр розвитку дітей "Ладушки", мережа магазинів дитячого одягу "IDO BY MINICONF", клуб активних батьків "Знайка", мовна студія "Lala English", інтернет-магазин "BETIS", київський планетарій "ATMASFERA 360" (люб'язно надала безкоштовне відвідання) та інші.

У подальших планах проекту  - знайти якомога більше партнерів, які також зможуть долучитися до дисконтної програми та допомогти нашим супермамам! Наступні карти учасниці програми отримають у новому році.