Проект "Маленькі гіганти" на "1+1" покаже дітей-індиго

Проект "Маленькі гіганти" на "1+1" покаже дітей-індиго

Телеканал "1+1" продовжує пошук обдарованих дітей для нового національного дитячого талант -шоу "Маленькі гіганти", яке стартує в ефірі вже восени. 

Поделиться:

Телеканал "1+1" продовжує пошук обдарованих дітей для нового національного дитячого талант -шоу "Маленькі гіганти", яке стартує в ефірі вже восени.

Продюсери проекту запрошують до участі маленьких акторів, талантів оригінального жанру: розмовного, комедійного, пародистів, вундеркіндів, дітей- індиго, дітей- екстрасенсів, надзвичайно кмітливих і дотепних, безпосередніх дітей, а також вокалістів і танцюристів. Як повідомляє "ТСН", кастинг продовжено до 10 серпня.
Команда проекту розповідає, що на кастинг вже прийшла величезна кількість вражаюче талановитих і різнобічно розвинених дітей. Так, 6 -річний Ваня Зазимко з Кіровоградської області вже перейшов у другий клас. Але на уроках в школі хлопчик нудьгує, оскільки набагато випереджає своїх однолітків у розвитку. Ваня має феноменальні знання з географії, фізики, подумки контролює календар і може назвати, на який день тижня випадає будь-яка дата року.

А 7-річна Анна-Марія Медведєва зараз живе з батьками в Київській області. Всього рік тому дівчинка переїхала з Луганська, рятуючись від обстрілів. Але займатися улюбленою справою не припинила - вона продовжує реалізовувати свій талант у більш ніж п'яти танцювальних напрямках.

Цих дітей об'єднує те, що вони ніколи раніше не виступали на великій сцені. Психолог проекту "Маленькі гіганти" Марина Гуменюк розповідає, як реагують діти, перший раз виступаючи перед публікою:
"До нас на кастинг приходить величезна кількість діток без досвіду виступу на сцені. У кожного з нас є страхи. Чим раніше дитина почне їх долати, тим легше потім йому буде адаптуватися у дитячому садку і школі. Але я можу сказати, що більшість дітей не відчуває незручностей на сцені. У малюків ще відсутнє очікування оцінки від оточуючих".

Також психолог порадила як розпізнати у своєму малюку талант або навіть геніальність:
"Якщо Ваша дитина випереджає свій розвиток, робить щось краще, ніж його однолітки , це говорить про те, що до неї потрібно придивитися. А краще дати можливість подивитися на нього компетентним людям . Команда нашого проекту, наприклад, має колосальний досвід спілкування з маленькими талантами, і створює максимально комфортні та сприятливі умови для їх розвитку. Професійні психологи визначають, чи не буде виступ на сцені для дитини стресом, чи варто йому брати участь у подібному проекті. Крім того, якщо у дитини є задатки, талант або навіть геніальність, її обов'язково потрібно розвивати, навчатися, брати участь у тв-проектах, даючи таким способом можливість реалізувати свій потенціал".

Нагадаємо, "Маленькі гіганти" - нове для України дитяче талант -шоу за форматом компанії "TELEVISA". Виробництвом проекту займається "1+1 Продакшн". Згідно з правилами шоу, до перемоги учасників поведуть 6 наставників - зірки шоу -бізнесу, актори, телеведучі, танцюристи. А оцінювати виступи команд у кожному ефірі буде журі з 3 українських зірок. Взяти участь у кастингу можуть діти віком від 4 до 12 років. Для участі в завершальній серії кастингу потрібно заповнити анкету.