"Просто Марія" знялася у "Світському житті"!

"Просто Марія" знялася у "Світському житті"!

Як Вікторія Руффо переживає полювання папарацці на свого старшого сина - любителя гучних вечірок, як ставиться до конкуренції з Веронікою Кастро, чим взяв у полон її серце чоловік-політик, і як їй вдається виглядати так само, як 20 років тому - в

Поделиться:

У 90-ті українські телеглядачі із завмиранням серця стежили за перебігом серіалу "Просто Марія". 20 років потому знімальна група програми "Світське життя з Катериною Осадчою" відправилася до Мексики і відвідала легендарну актрису Вікторію Руффо.

 З'ясувалося, що зірка мексиканського "телемила", на відміну від своєї екранної героїні Марії Лопес, в особистому житті цілком щаслива. Вже 12 років вона заміжня. Її чоловік - високопоставлений політик, сенатор Омар Фаяд. У Вікторії є дорослий син від першого шлюбу - успішний актор, а в 42 роки вона народила двійню.

"Я була вже в досить зрілому віці, і довелося докласти багато зусиль для того, щоб подарувати чоловікові дітей" - розповідає Вікторія "Світському життю". - Якось вранці я прокинулась, мені було недобре, зробила тест, і виявилося, що він позитивний. Моєму щастю не було меж! Але, звичайно, це був ризик з мого боку, до того часу я перепробувала все! Думаю, що в житті усе можливо, якщо ти прикладаєш до цього максимум зусиль ".

Зараз їй 50, і вона практично не змінилася з часів "Просто Марії"! Ті ж чорні локони, доглянуте обличчя, стрункі ноги.

Заміський особняк, квартира в елітному районі Мехіко, штат прислуги, броньований джип - актриса володіє всіма атрибутами зіркового життя. На вулицях Мехіко їй не дають проходу - імпровізована автограф-сесія наздогнала телезірку прямо у парку, під час прогулянки з Катею Осадчою.
Актриса отримала від української телеведучої у подарунок український національний головний убір, і запросила її на кесаділью з текілою в улюблений ресторан - вдома Вікторія не готує.

Як Вікторія Руффо переживає полювання папарацці на свого старшого сина - любителя гучних вечірок, як ставиться до конкуренції з Веронікою Кастро, чим взяв у полон її серце чоловік-політик, і як їй вдається виглядати так само, як 20 років тому - все це в найближчому випуску "Світського життя з Катериною Осадчою" в неділю, 24 березня, о 22.40 на телеканалі 1+1.