Рейтинг "Новое время": Алла Мазур посіла найвищу позицію серед жінок-телеведучих

Рейтинг "Новое время": Алла Мазур посіла найвищу позицію серед жінок-телеведучих

З початком весни журнал "Новое время" разом з експертами представив проект про українок, які реалізували себе у важливих сферах життя нашої країни. 

Поделиться:

З початком весни журнал Новое время разом з експертами представив проект про українок, які реалізували себе у важливих сферах життя нашої країни.

У сотню увійшли найвидатніші жінки, які досягли найбільших кар'єрних успіхів у восьми галузях – політиці, бізнесі, держслужбі, корпоративному секторі, громадській діяльності, культурі та медіа, шоу-бізнесі та спорті.


 Високу позицію серед журналістів та медійниць традиційно займає Алла Мазур, володарка рекордних шести "Телетріумфів", автор і ведуча ТСН. Тиждень. Її місце 78, - це окремий розділ рейтингу під назвою "Культура, Медіа", де з Мазур в списку є також такі відомі медійниці, - це наприклад, Юлія Мостова, Олена Притула, Оксана Соколова та Олена Фроляк.

За даними Індустріального телевізійного комітету, програма ТСН. Тиждень, яку веде Алла Мазур залишається найретинговішою підсумковою програмою країни та лідером недільного телевізійного ефіра. Легендарна Алла Мазур в інтерв'ю НВ зауважує, що незважаючи на всі політичні перипетії, вона ніколи не говорила в ефірі того, з чим була не згодна.

"Це моя принципова позиція, про яку знають всі, хто зі мною працював" - підкреслює Алла.

У розділі "Шоу-бізнес" рейтингу ТОП 100 найуспішніших жінок високі бали отримали ще три телезірки каналу 1+1 – це Олена Кравець, Катерина Осадча, та Ольга Фреймут.

Зокрема, з Ольгою Фреймут журнал "Новое время" презентує у свіжому номері (№9, 11 березня) ексклюзивне інтерв'ю у рубриці "Люди", де телезірка розповідає про новий проект На ножах в ефірі 1+1, про ефективність інспекцій у соціальній сфері та соціальну журналістику, яку дивляться, а також про відвертість героїв її програм та про сучасне телебачення.