"Роксолана" Мер'єм Узерлі готова бути мамою-одиначкою

"Роксолана" Мер'єм Узерлі готова бути мамою-одиначкою

Вагітна актриса розказала про стосунки з батьком своєї дитини.

Поделиться:

Актриса Мер'єм Узерлі, відома за серіалом "Величне століття. Роксолана" зізналася, що готова бути мамою-одиначкою. Про це вона розказала у відвертому інтерв'ю журналістці Айше Арман.

"Я вільна 31-річна жінка, яка через шість місяців стане матір'ю", - говорить про свою вагітність Мер'єм.

"Іноді я дуже боюся бути матір'ю-одиначкою. Найлегший вихід для мене був би - зробити аборт. Але прекрасні моменти, які я проживу, коштують всього", - відверто зізнається актриса.

"Роксолана" зізналася, що не збирається поновлювати стосунки з батьком малюка Джаном Атешом.

ВІДЕО: Мер'єм Узерлі зізналась, як потрапила в "Роксолану"

"Якби наша життєва філософія, віра, наші погляди на життя з Джаном були б схожі, заради дитини я би погодилася жити в Туреччині. Але оскільки це не так, залишуся жити в Німеччині", - ділиться планами на майбутнє Узерлі.

Період вагітності актриса хоче прожити в спокої. Вона планує придбати великий будинок у Німеччині, де буде жити разом із дитиною.

"На гроші від серіалу я купила маленький будиночок в Берліні. Але після того, як я дізналася про вагітність, вирішила придбати будиночок побільше. Після цього інтерв'ю про мене знову багато напишуть, але я не збираюся нікому відповідати. Хочу прожити вагітність спокійно. Я знаю правду, і Аллах знає. Цього мені достатньо. Я і так втомила свого малюка великою кількістю негативної енергії", - зізнається акторка.

Нагадаємо, в ефірі 1+1 вийшов документальний фільм про те, як відбувалися зйомки серіалу "Величне століття. Роксолана".

Продовження історії кохання могутнього Сулеймана та його Хюррем дивіться на 1+1 з понеділка по четвер. Початок - о 20:15.