Російська зірка серіалу "Кухня" освідчилася в любові до України

Російська зірка серіалу "Кухня" освідчилася в любові до України

Акторка відвідала концерт Тіни Кароль

Поделиться:

Російська акторка Марія Горбань (з серіалу "Кухня", нові серії якого можна подивитися на сайті "1+1", днями завітала до Києва. Приводом для візиту став концерт улюбленої української співачки Марії – Тіни Кароль. Акторка з Росії була приємно здивована святковим настроєм українців та гостинною атмосферою столиці.

Марія Горбань із задоволенням поспілкувалась з ведучою "Світського життя" Катею Осадчею та зізналася, що московські родичі неабияк хвилювалися через цю поїздку та навіть відмовляли від відвідин масових заходів. Утім, акторка не послухалася порад, адже приїхала спеціально заради концерту улюбленої співачки Тіни Кароль. Чоловік Марії Горбань - українець. Тож це не перший її візит до Києва за останній час - добру частину своєї вагітності акторка теж провела тут.

"Так, ми ходили на Майдан, приносили цигарки людям, я не боялася. Я поважаю людей і мені не соромно, що я живу в Москві і всім серцем підтримую Україну", - зізнається Марія.

Утім, політичні питання всередині родини Горбань практично не обговорюються, адже зараз ця тема є причиною багатьох розколів серед навіть найміцніших та люблячих пар.

"Ми домовилися, що більше не будемо про це розмовляти. Це закрита тема. Я дуже поважаю Україну, Київ для мене, можна сказати, рідне місто. Я  раніше була Горбань, стала Філатовою, тому що в чоловіка російське прізвище, а в мене було українське. Я дуже люблю Україну, підтримую її всім серцем та душею", - пояснила зірка серіалу "Кухня".

Також російська акторка розповіла Каті Осадчій про своє українське весілля, питання зміни громадянства та друзів зі знімального майданчику. Дізнатись про це можна у повній версії інтерв'ю Марії Горбань для "Світського життя".