Розпочалося онлайн-голосування в межах всеукраїнської премії для подкастерів

MEGOGO запустив онлайн-голосування в межах премії для подкастерів

Премія щороку відзначає найкращі досягнення в аудіоіндустрії й обʼєднує професійну спільноту.

Поделиться:

Медіасервіс MEGOGO запустив онлайн-голосування в межах професійної аудіопремії для подкастерів «Слушно» від MEGOGO AUDIO. Цьогоріч група 1+1 media є партнером проєкту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телеканал ПЛЮСПЛЮС та «Освіторія» провели відкритий урок, присвячений незламності українців

Премія щороку відзначає найкращі досягнення в аудіоіндустрії й обʼєднує професійну спільноту, а також стимулює розвиток інфраструктури – виробництво й дистрибуцію. 

Цьогорічна аудіопремія включає сім номінацій, що відображають широкий спектр тематик та інтересів авдиторії: найкращий подкаст  про бізнес, про культуру й мистецтво, про історію й суспільство, про науку й технології, про здоров'я та саморозвиток, а також найкращий розважальний та  спортивний подкаст.  Вперше цьогоріч буде вручена окрема спецвідзнака «Подкаст у часи війни» за актуальність і послідовну якісну роботу з темами, які стосуються війни в Україні.

«Загалом механіка премії «Слушно» цьогоріч не змінилась. Аудиторія слухачів продовжує бути драйвером для розвитку українського контенту, і мені подобається, що ця спільнота росте. Наша мета — продовжувати популяризувати аудіоформат й відстежувати тенденції в галузі. З останнім зокрема і повʼязана зміна в загальних номінаціях, а також поява нової спецвідзнаки. Сподіваюся, що активний період премії «Слушно» стане приводом говорити про подкасти як із професійної точки зору, так і з погляду слухачів», — додає Юлія Білоус, продюсерка MEGOGO AUDIO.

Онлайн-голосування триватиме до 15 вересня включно. Вже 30 вересня, у Міжнародний день подкастів, будуть оголошені переможці премії в кожній категорії.

«Група 1+1 media цьогоріч є медіапартнером проєкту, адже в межах нашої масштабної комунікаційної кампанії "Плюсуй українську" ми якраз шукаємо тих драйверів змін, які просувають культуру та надихають інших вивчати українську. Впевнені, що відкриємо і для себе багато нових подкастів, адже наразі дуже важливо підтримувати авторів та надавати майданчики для знайомства з аудиторією. Тож продовжуємо плюсувати українську і запрошуємо до цього руху усіх навколо», — прокоментували в 1+1 media.

«Слушно» — це унікальна можливість для талановитих подкастерів отримати визнання, представити свої проєкти та знайти нових шанувальників.

Новости по теме