Розслідування "Території обману": захворіти на рак можна, миючись звичайним милом

Розслідування "Території обману": захворіти на рак можна, миючись звичайним милом

 Лікарі пояснюють, що "саме рослинні олії найбільш є корисними для шкіри".

Поделиться:

Олії є важливою складовою туалетного мила та іншої косметики. Лікарі пояснюють, що "саме рослинні олії найбільш є корисними для шкіри".

На жаль, виробники дуже часто замінюють натуральні масла на "ідентичні натуральним" або зовсім "забувають" їх додати. Як пише "ТСН", журналісти програми "Територія обману" поспілкувалися з досвідченими виробниками натуральної косметики, щоб зрозуміти як не бути обманутим і не нашкодити собі.

Натуральний продукт можуть замінювати, так званим, "мінеральним маслом". Нічого спільного з мінералами у цього масла немає, просто виробникам воно коштує в 2-3 рази дешевше.

Мило з натуральних масел не може бути дешевим - це правило №1. Обов'язково звертайте увагу на склад косметики. Якщо там присутні натуральні масла, вони повинні стояти на початку списку, тобто бути основою продукту. Тільки тоді від них буде реальна користь. Якщо ви бачите в складі SLS або слова з закінченням сульфт і парабен - цю косметику краще не брати. Такі хімікати здатні викликати ракові пухлини. 

"Територіяи різних виробників. Миловар буде оцінювати їх за трьома параметрами: склад, запах і колір. Результати аналізу дивіться у сюжеті: обману" привезла Ганні мило від 10-ті: