Руслан Сенічкін допоміг здійснити зворушливу мрію бійця з зони АТО

Руслан Сенічкін допоміг здійснити зворушливу мрію бійця з зони АТО

Зовсім скоро його книжку отримає у подарунок особлива людина з особливого приводу.

Поделиться:

Нещодавно Руслан Сенічкін презентував свою першу книгу смачних рецептів "Сніданки", яка вже стала надзвичайно популярною і серед тих, хто вміє готувати, і серед тих, хто тільки мріє навчитися з легкістю це робити. Але зовсім скоро одну з книжок отримає у подарунок особлива людина з особливого приводу.

Один із бійців, що знаходить ся у зоні бойових дій у Луганській області, мріяв подарувати книгу рецептів з автографом Руслана Сенічкіна своїй коханій дружині. Військового звуть Дмитро, позивний – "Панама". До речі, точка, де він служить, теж називається Панама. Наразі сніданки для Діми й усього батальйону готує бойовий товариш Саша, але вдома на бійця чекає своя Саша, кохана дружина Олександра, яка дуже полюбляє дивитись "Сніданок з 1+1". Саме їй "Панама" хотів презентувати на Новий рік книгу "Сніданки", та сьогодні його мрія виповнилась!

Команда проекту дізналася про бажання нашого бійця. І у прямому ефірі "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін підписав подарунок для родини бійця із зони АТО.

"Наші кореспонденти обов'язково передадуть цю книгу Дімі, а потім він приїде і особисто презентує цей особливий подарунок коханій. Отже, Сашуню, я виконую наказ Дмитра і бажаю тобі і всім нам мирного неба і смачних вражень", - щиро сказав Руслан.

Сподіваємось, Дмитро та інші бійці, яких чекають вдома близькі та друзі, зовсім скоро повернуться додому, до смачних сніданків у рідній оселі!