Руслан Сенічкін на Книжковому Арсеналі презентує ідею нової кулінарної книжки

Руслан Сенічкін на Книжковому Арсеналі презентує ідею нової кулінарної книжки

Вже цієї неділі, 26 квітня, у рамках фестивалю "Книжковий Арсенал" у Києві ведучий "Сніданку з 1+1", народний телекулінар Руслан Сенічкін разом із лікаре

Поделиться:

Вже цієї неділі, 26 квітня, у рамках фестивалю "Книжковий Арсенал" у Києві ведучий "Сніданку з 1+1", народний телекулінар Руслан Сенічкін разом із лікарем-дієтологом Галиною Незговоровою презентують ідею нової книжки  рецептів дитячого меню. Захід відбудеться в залі Наукової лабораторії "Арсеналу ідей" з 15:00 до 17:00.

Руслан Сенічкін запрошує відвідувачів – як дорослих, так і маленьких - допомогти в роботі над книжкою, щоб вона стала у пригоді сім'ям і надихала малят на здорове та багате на вітаміни харчування.

Що люблять їсти малята на сніданок, що беруть із собою до школи, які продукти, зокрема, фрукти-овочі, найсмачніші та найпопулярніші, чого батьки та діти чекають від такої книжки, які поради та рецепти їм найбільш цікаві? 

Просто на майданчику відвідувачі зможуть поділитися власними ідеями дитячих сніданків, які Руслан занотує та, можливо, відтворить  у кулінарній рубриці "Сніданку з 1+1" або включить у книжку.  А дієтолог Галина Незговорова, яка контролює та корегує всі рецепти нової кулінарної збірки, розповість на зустрічі про особливості сучасного здорового дитячого харчування і поспілкується з батьками.

На дітей чекають різноманітні досліди та експерименти з корисними продуктами (молоком, лимоном та зерном)  від аніматорів науково-пізнавального клубу "ДумайРум"  та частування (печиво з яблуками й журавлиною і яблучно-ягідний компот за рецептами Сенічкіна).

У продаж нова книжка Руслана Сенічкіна,вийде на початку літніх канікул, щоб дорослі могли вибрати для своїх діточок корисні й поживні рецепти, поповнити вітамінний запас, зміцнити імунітет. Нехай восени дітлахи підуть до садочків та шкіл сповнені сил та енергії! А, може, вони захочуть самі приготувати сніданки й потішити своїх мам і тат.

Зазначимо, що другу кулінарну книгу Сенічкіна з рецептами дитячого меню випустить Видавництво "Бурда-Україна".

До речі, закінчується і другий наклад першої кулінарної книжки Руслана Сенічкіна "Сніданки: зима, весна, літо, осінь". Збірку, яка за результатами продажів у книгарнях ввійшла у ТОП-10 бестселерів, ще можна замовити на сайті http://snidanok.1plus1.ua/ або придбати на "Книжковому Арсеналі" на розкладках інтернет-магазину Yakaboo.