Руслан Сенічкін презентує свою першу кулінарну книжку на ярмарку "Різдвяний Арсенал"

Руслан Сенічкін презентує свою першу кулінарну книжку на ярмарку "Різдвяний Арсенал"

7 грудня о 16:30 ведучий "Сніданку з "1+1" зустрінеться зі своїми глядачами, а тепер ще й читачами

Поделиться:

З 17 по 21 грудня Мистецький Арсенал гостинно запрошує усіх на ярмарок "Різдвяний Арсенал". На відвідувачів чекає чарівна різдвяна атмосфера, а також – подарунки на усі смаки, найновіші дитячі книжки, ялинки та ялинкові прикраси, авторські листівки, найбільший ярмарок рукотворів, майстер-класи, вистави, розваги, казкові читання, різдвяні солодощі та частування!

 

Саме під час цього заходу відбудеться довгоочікувана презентація-продаж першої кулінарної книжки Руслана Сенічкіна "Сніданки".  17 грудня о 16:30 ведучий "1+1" зустрінеться зі своїми глядачами, а тепер ще й читачами, на імпровізованій кухні. Зона презентації: стенд у вигляді квартири, облаштований спільно з  Wannabe Decor.  Також подію відвідають зіркові гості. На всіх чекає частування, подарунки та тепле спілкування.   

Також у програмі "Різдвяного Арсеналу:

 Протягом грудня працюватиме Пошта Святого Миколая – спеціальна скринька у Мистецькому Арсеналі і сторінка на інтернет-порталі газети "Сегодня", за допомогою яких діти надсилають свої листи з проханням про найзаповітніші мрії. А 19 грудня Святий Миколай зустрінеться із авторами листів та виконає їхні бажання!

З 17 до 21 грудня Інноваційний освітній проект для дітей та підлітків АРСЕНАЛ ІДЕЙ підготував для юних відвідувачів та їх батьків серію різдвяних воркшопів, презентацій та багато цікавих сюрпризів! Новорічні листівки, побажання, малюнки, сувеніри – все це можна буде виготовити своїми руками і подарувати дітям, які особливо потребують нашої уваги і тепла.

АРСЕНАЛ ІДЕЙ запрошує маленьких школярів та дошкільнят відвідати оновлені Лабораторії Мистецтва, Науки, Інновацій, Art&Book, Фінансів та Біології, які традиційно працюють паралельно з кожним проектом Мистецького Арсеналу, взяти участь в активностях та навчаннях. А дітки- вимушені переселенці зі Сходу України  зможуть відвідати проект на безоплатній основі за умови реєстрації. Адреса для реєстрації: kruzilina@gmail.com

На гостей Різдвяного Арсеналу чекає колекція унікальних арт-ялинок – авторських інсталяцій, створених молодими українськими художниками у співпраці з партнерами проекту АРСЕНАЛ ІДЕЙ.

Протягом грудня долучайтеся до благодійності разом  з АРСЕНАЛОМ ДОБРИХ СПРАВ, який продовжить свою роботу на РІЗДВЯНОМУ АРСЕНАЛІ.