Руслан Сенічкін став шефом-електромонтером, а Анатолій Анатоліч – його помічником

Руслан Сенічкін став шефом-електромонтером, а Анатолій Анатоліч – його  помічником

Новорічний музичний фільм "1+1 удома", зйомки якого проходять зараз у Києві, надовго запам'ятається ведучим 1+1.

Поделиться:

Новорічний музичний фільм "1+1 удома", зйомки якого проходять зараз у Києві, надовго запам'ятається ведучим 1+1. Адже для багатьох ці зйомки – перша проба "акторського пера". А Руслан Сенічкін та Анатолій Анатоліч не тільки стануть акторами, а й спробують свої сили в новій професії.

Ведучі "Сніданку з 1+1" стануть електромонтерами, причому Сенічкін - старшим майстром, а Анатоліч - його помічником. Попри епізодичність ролі, важливість місії ведучих незаперечна, адже саме їхні герої забезпечують телемовлення в новорічну ніч для всіх мешканців казкового міста.

Руслан Сенічкін, який уже не раз замислювався про те, щоб опанувати акторську майстерність, упорався зі своєю першою роллю на "відмінно". "Поки що в нас з Анатолічем був усього один знімальний день, ми встигли знятися у трьох сценах. За цей час я зрозумів, що акторська професія важка. Але мій акторський дебют можна назвати унікальним: хоча в кадрі я виконував чотири дії одночасно, - висів на монтажній вишці, вів діалог з Анатолічем, установлював антену й дивився в камеру в ту точку, яку мені показав режисер, - я впорався за рекордні 2 дублі. За сценарієм я монтажник-електромонтер, а Анатоліч - мій помічник-підмайстер. Я роблю чорнову роботу, вчу його розуму. З перших хвилин зйомок я був "за" імпровізацію, і режисер мене підтримав. Тож мій образ начальника, прописаний сценаристом, став іще яскравішим. Тепер думаю взяти кілька уроків акторської майстерності у моєї напарниці по ранкових ефірах Людмили Барбір. Адже вона професійна акторка".

"Розподіл ролей начальник - підопічний відповідає правді, адже я прийшов у "Сніданок" практично початківцем, коли Руслан уже був метром. Руслан здається серйознішим за мене - у нього навіть борода є. Я знав, що зйомки - дуже складний процес, але не чекав, що 30-секундна сцена зніматиметься півдня. Ми з Русланом зробили все буквально з перших дублів. Я думаю, що для режисера ми комфортні актори. Попереду в нас іще знімальні дні. Жартуємо з Сенічкіним, що з нас вийшли такі круті монтери, що режисер обов'язково має зняти окрему стрічку про нас під назвою "Кабельники", - жартує Анатоліч.

Нагадуємо, у новорічному мюзиклі "1+1 удома" Володимир Зеленський та актори "Кварталу" зіграють бандитів. А ролі позитивних персонажів дісталися ведучим каналу 1+1: Людмилі Барбір, Марині Леончук, Юрію Горбунову, Андрію Доманському, Руслану Сенічкіну та Анатолію Анатолічу. Зауважимо, що телеведучі будуть перевтілюватися у несподівані образи. Зірки каналу 1+1 розкриють свій акторський потенціал і здивують глядача яскравою і веселою грою. Спеціально для зйомок у павільйоні збудовано ціле місто з будинками, центральною площею, магазинами та кафе.