Руслан Сенічкін відправляється на Всесвітню зустріч Смурф-послів

Руслан Сенічкін відправляється на Всесвітню зустріч Смурф-послів

Напередодні завершився Смурфастичний конкурс у "Сніданку з 1+1". Руслан Сенічкін та Анатолій Анатоліч на 5 днів були конкурентами і змагалися за звання кращого Смурфика.

Поделиться:

Напередодні завершився Смурфастичний конкурс у "Сніданку з 1+1". Руслан Сенічкін та Анатолій Анатоліч на 5 днів були конкурентами і змагалися за звання кращого Смурфика. Переможцем голосування став телеведучий Руслан Сенічкін. Глядачі 1+1 проголосували за нього на сторінці "Сніданку" Руслан набрав 466 голосів, а Анатолій Анатоліч -141 лайк. Тож тепер Руслан відправляється презентувати Україну на Всесвітню зустріч Смурф-послів до Парижа та Брюсселя.

Студії Columbia Pictures і Sony Pictures Animation організовують масштабний проект "Смурфійский посол" з 21 по 23 червня 2013 року. Численні посланці з різних країн зберуться разом, аби представити своїх Смурфо-фанів і таким чином масштабно відсвяткувати день народження творця Смурфиків сценариста і режисера Пейо. Селебрітіз, відомі журналісти, телеведучі, кінокритики і переможці різноманітних конкурсів одягнуться Смурфиками і зустрінуться в Брюсселі, де донька Пейо - Веронік Каліфор - урочисто оголосить їх Смурфійськими Посланцями. Розважальна церемонія проїде по шляху з Брюсселя до Парижа - місця дії фільму "Смурфики-2".

Міжнародна мега-акція присвячується прем'єрі фільму "Смурфики-2", яка відбудеться 1 серпня 2013 року. Маленькі, але дуже відважні герої давно припали до душі глядачам усього світу. Історія синіх чоловічків почалася в 1958 році, коли світ побачив комікси Пейо. Вони швидко отримали нове життя на великому екрані. Сьогодні у сміливих героїв, готових пожертвувати собою заради порятунку друга, мільйони шанувальників у різних країнах - від мала до велика.