Руслан Сенічкін зустрінеться з господарочками на фестивалі "В пошуках made in Ukraine"

Руслан Сенічкін зустрінеться з господарочками на фестивалі "В пошуках made in Ukraine"

Вже в ці вихідні, 18 і 19 квітня, на Контрактовій площі в Києві відбудеться третій щорічний фестиваль для всієї родини.

Поделиться:

Вже в ці вихідні, 18 і 19 квітня, на Контрактовій площі в Києві відбудеться третій щорічний фестиваль для всієї родини "В пошуках made in Ukraine".

Два дні  на гостей ярмарку чекатиме майданчик "Сніданку 1+1", облаштований спільно з друзями - культовим закладом "Самое Доброе Кафе". У всіх охочих буде нагода придбати кулінарну збірку Руслана Сенічкіна "Сніданки: зима, весна, літо, осінь" за спеціальною ціною, а в неділю, 19 квітня, о 12:30 особисто зустрітися з Русланом та підписати книжку, обмінятися гастрономічним досвідом, поділитися рецептами сімейних страв. Зазначимо, що вже зовсім скоро буде розпроданий другий тираж збірки.

Також на домогосподарочок та маленьких ласунів чекає частування від Руслана Сенічкіна: два різновиди смачного печива (сирне та з джемом), які він недавно відтворив у своїй кулінарній рубриці "Правильний сніданок".

А професійні кухарі з ресторанчику "Самое Доброе Кафе" підготували особливе меню для гостей ярмарку: авторські десерти з ягодами, салати, барбарисовий лимонад.

Зауважимо, що фестиваль, за традицією, збере в одному місці понад 200 виробників товарів і послуг #madeinukraine з усієї України. Крім відмінного шопінгу, коли можна буде придбати все необхідне, від зубної щітки до шафи, організатори додали в програму фестивалю концерт відомих українських виконавців, зону розвивальних ігор для дітей та зону зеленого туризму для тих, хто за минулий рік ще не встиг дослідити всі заповідні куточки України.

Довівши одного разу, що в Україні виробляють усе необхідне, організатори не перестають дивувати новими знахідками українських виробників і розширювати програму фестивалю. Тому на першому в поточному році фестивалі "В пошуках made in Ukraine" буде прекрасний шопінг, і кожен зможе знайти щось на свій смак і гаманець.

Цього року на фестивалі гості зможуть купити українські одяг, взуття, білизну, панчішні вироби, спортивний одяг та товари,  патріотичний одяг та вишиванки, косметику й парфумерію, побутову хімію, дитячі товари, а також усе для дому: текстиль, меблі, посуд, товари для тварин, продукти харчування та напої.

На  фестивалі будуть і майданчики з вуличною їжею та прекрасними зразками хенд-мейду від українських майстрів.

Цікавинка третього фестивалю "В пошуках made in Ukrainе" - унікальна зона зеленого туризму, яка представить еко-готелі та кемпінги.

Крім того, в сквері біля площі буде дитяча зона з розвивальними іграми та професійними дитячими аніматорами.

Організатори обіцяють багато позитиву, радості й тепла, а головне - дві сотні українських виробників, які представлять товари найвищої якості спеціально для гостей фестивалю.

Нагадаємо, що організовує фестиваль журналіст Юлія Савостіна за підтримки стратегічних партнерів: бізнес-порталу Delo.ua, сайту для успішних ділових жінок Womo.com.ua, MMR і Ekonomika Communication Hub.

Дата проведення - 18-19 квітня 2015, час роботи - з 10:00 до 19:00.

Вхід вільний.