Руслана розповіла про різницю між "Битвою хорів" та іншими талант-шоу

Руслана розповіла про різницю між "Битвою хорів" та іншими талант-шоу

На "Битві хорів" Руслана буде тренером

Поделиться:

"Битва хорів" вирізняється умінням і бажанням працювати у колективі і заради успіху колективу, а не свого власного.

Про це розповіла співачка Руслана в інтерв'ю журналу "ТелеСемь", говорячи про відмінність від інших талант-шоу.

"Для хору буде мало блискучих голосових даних, але достатньо володіння нотною грамотою і своїм голосом. Для мене цей проект стане ще одним експериментом в кар'єрі співачки і музиканта. Мені подобається випробовувати себе у новій ролі, а ще більше я люблю знайомитися і спілкуватися з новими людьми", - сказала вона.

Сама Руслана закінчила Львівську консерваторію і їй доводилося співати у хорі в студентські роки. Для неї спів у хорі виглядає не таким складним як сольний виступ.

"У хорі завжди є страховка. А коли працюєш на сцені сам, то більше немає на кого розраховувати, і публіка повністю твоя. Ти можеш імпровізувати! Можеш міняти манеру виконання, навіть тональність, якщо поруч музиканти, які відразу підхоплять потрібні ноти. У хорі імпровізувати не можна. Потрібно чітко дотримуватися нот і добре знати свою партію. Але зате як звучить! Коли слухаєш спів згуртованого хору - дух захоплює!", - поділилась враженнями Руслана.

На "Битві хорів" вона буде тренером. На її думку, головні якості для такої ролі - це вміння зберігати здорову атмосферу в команді, що б не трапилося.